Dalbobranten 33, 7tr

Sköndal / Stockholm kommun
3 500 000 kr
  • 4 rum
  • 84,5 kvm

SJÖUTSIKT- HÖGST UPP - BALKONG - HISS - SKÖNDALS BÄSTA FÖRENING

I avgiften ingår både kabeltv och bredband 100/100. För den aktive finns det tillgång till ett stort gym med konditionsträning, styrketräning, pingis och biljardbord i föreningen. Det finns även bastu med relaxavdelning, cykelförråd, barnvagsrum, samlingslokal, hobbyrum, tvättstuga . För den hungrige finns det tillgång till föreningens fina grillplats uppe på höjden med stort bord och gemensam grill, mycket populär under den varmare perioden

Eftertraktad ytterst välplanerad 4:a om 84,5 kvm högst upp i fastighen med sjöutsikt och sol från två väderstreck. Tre rymliga sovrum med plats för dubbelsängar och god förvaring.

Trevligt kök med goda förvarings- samt arbetsytor och barplats för 4-6 personer. Stort vardagsrum med plats för sällskapsyta samt extra matplats. Inglasad balkong mot soligt sydvästläge. Helkaklat badrum med klinker och duschhörna samt gästwc i hallen.

Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla. Utanför porten erbjuds en mysig uteplats av fin arkitektur, och bara några minuter bort finner ni utmärkta kommunikationer med busshållplats som trafikerar Gullmarsplan samt Farsta och Hökarängen. På kort gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, restauranger, apotek, bibliotek, frisör, tandläkare och läkarmottagning m.m. Varmt välkommen på visning. Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och badfantasten ligger flera populära stränder och badbryggor mot populära Drevviken inom några minuters gångavstånd. Det finns även utomhuspool och flera utomhusgym tillgängliga för allmänheten att nyttja.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen.

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

4 rum

Boarea:

84,5 kvm

Avgift:

4 237 kr

Slutbud:

3 500 000 kr (41 420 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter