Lundagatan 11

Huvudsta / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 rum
  • 62 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad tvåa i trivsamt läge med underbar balkong!

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa i ett attraktivt och lummigt läge intill Solna centrum med butiker, restauranger och service. Gångavstånd även till Karlbergs slott/Vasastan/Kungsholmen samt härliga naturområden kring Pampas Marina. Goda kommunikationer med buss och tunnelbana.

Bostaden bjuder på tilltagna ytor med goda förvaringsmöjligheter i hallen, ett stort och lättmöblerat vardagsrum, smakfullt helkaklat badrum med intilliggande wc-rum och ett stilrent kök med köksö som den matlagningsintresserade verkligen kommer att trivas med. Från detta rum finns utgången till den härliga balkongen!
Stabil brf där 100 Mbit bredband genom Com Hem ingår i avgiften.

Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna med närhet till det mesta. I närheten finns butiker, restaurang, café, gym, matbutik m.m. Om ni önskar gröna promenadstråk finns Ulvsundasjön och för en längre tur går att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan och Karlbergs slott samt Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan.

På kort avstånd finns Solna Centrum som är en modern galleria. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Välkommen på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

62 kvm

Avgift:

3 207 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lundagatan 11, Huvudsta.

HitCounter