Närkesgatan 4, 2 tr

Nytorget / Stockholm kommun
5 195 000 kr
  • 2 rum
  • 59 kvm

Optimalt planderad 2:a i hjärtat av söder precis invid Nytorget med balkong i söderläge

I hjärtat av Sofo bjuds denna härliga tvåa med genomgående smarta lösningar, smakfulla materialval samt stor solig balkong. Lägenheten ligger belägen på en av Söders absolut bästa adresser precis invid Nytorget men ändå med ett lugnt och skyddat läge. Föreningen är mycket stabil och har nyligen sänkt avgiften med 25% då de har mycket god ekonomi och stora lokalintäkter.

Vacker hall med ekparkett samt gott om plats för avhängning och förvaring. Här kan man möblera och skapa en mycket trivsam läshörna invid den fungerade öppenspis. Stilfullt kök i öppen lösning mot vardagsrum vilket skapar sociala och öppna ytor. Fullt utrustat med smakfulla material som keramikhäll med ugn, diskmaskin samt stor kyl & frys. I anslutning till köket finner man en rejäl matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Generösa fönsterpartier som bjuder på rikliga ljusinsläpp och bidrar till känslan av volym och rymd. Det rogivande sovrummet har dubbelsäng och vetter mot lugn innergård. Balkongen ligger i rakt söderläge och förvandlas under sommartid till en grönskande oas. Stilrent badrum med helkaklade väggar. Välskött fastighet och Brf med god ekonomi.

Välkomna till detta synnerligen stilfulla boende i hjärtat av Sofo, Stockholms bästa kvarter som har allt att erbjuda när det gäller mode, kultur, eminenta restauranger och fantastiskt nattliv.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

59 kvm

Avgift:

2 348 kr

Slutbud:

5 195 000 kr (88 051 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter