Ågatan 13, 6+7tr

Bällsta Bro / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
7 560 000 kr
  • 4 rum
  • 102,5 kvm

Stilfull taklägenhet i etage med stor solig terrass mot ån!

Välkommen till denna drömbostad högst upp i huset fördelat på två våningar. Ett enastående hem på många sätt. Både invändigt och utvändigt upplevs bostaden som något utöver det vanliga med sitt gavelläge och många fönster. För att inte tala om den väl tilltagna terrassen på ca 26 kvm gör det möjligt att njuta av solen från morgon till kväll. Invändigt upplevs en härlig rymd med uppåt ca 5,5 meter i takhöjd i vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp. Allt detta kan man njuta av bara några meter ovanför Bällstaåns glimmande vatten. Ett mycket trivsamt boende på skyddad innergata med gott om parkeringar.

Bostaden är från början en fyrarummare men används idag som en trerummare. Detta går givetvis att återställa genom att sätta upp en vägg.

Här bor man med ett mycket trivsamt läge vid Bällstaån med dess båtliv och fågelkvitter som inger en viss Skärgårdskänsla samtidigt som man bor väldigt centralt. Välvårdad växtlighet och grönska mellan husen ger en inbjudande känsla tillsammans med de prydligt vita fasaderna. På kort promenad ligger tunnelbana, Tvärbana (Trafikerar Alvik-Sickla-Solna-Sundbyberg) pendeltåg, som tar dig till centrala Stockholm på ca 8 minuter. I Sundbyberg har man ett stort utbud av butiker, restauranger och service längs Sturegatans köpstråk och i Signalfabrikens köpkvarter. Grönska och naturen kan man även njuta av vid Marabouparken som ligger alldeles intill alternativt motionera kring Lötsjön. Längs med vattnet kan man annars ta sig till Pampas Marina och Karlbergs slott och innanför tullarna.

Trivsam förening med gemensam samlingslokal som utnyttjas flitigt av föreningens medlemmar för diverse buggkurser, vinprovarkvällar och olika aktiviteter. Går givetvis att teckna upp sig privat. Gästrum för övernattning finns också.

Amanda Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

102,5 kvm

Avgift:

6 770 kr

Slutbud:

7 560 000 kr (73 756 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter