Olof af Acrels väg 3, 5 tr

Hagastaden / Solna / Solna kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 26 kvm
Anmäl intresse

Granne med Vasastan

Inbjudande och ljus 1:a belägen i expansiva Hagastaden med Vasastan som granne. Hög standard med stilrena och genomtänkta renoveringar. Kök, golv och väggar renoverades år 2017. Social planlösning med öppen yta mellan vardagsrum och kök som förstärker den luftiga känslan. Här bor Ni högt upp i fastigheten på 5/6 tr (hiss finns) med fransk balkong.

Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter samt en yteffektiv sovalkov. Utmärkt förvaring via garderob som rymmer samtliga årets plagg. Compact living när det är som allra bäst!

Bredband 500Mbit och el ingår i avgiften.

På Olof af Acrels väg bor Ni i ett attraktivt läge med gångavstånd till St:Eriksplan med sitt rika utbud av service och restauranger. Goda kommunikationer med flertalet bussar runt hörnet med täta förbindelser som snabbt tar Er dit Ni önskar. Ca År 2025 planeras den nya tunnelbanelinjen mellan Odenplan och Barkabystaden ha en tunnelbaneuppgång på kort avstånd.

Perfekt för Er som söker ett centralt boende med närhet till vackra naturomgivningar som Hagaparken med härliga motionsslingor! Livsmedelsbutiken Hemköp finns på cirka 5 minuters promenadavstånd. Här finns också Systembolaget, Max och Coffee House by George. På kort avstånd ligger McDonalds och Subway.

Det nya expansiva området, Hagastaden blir en ny stadsdel där Stockholm och Solna möts. Bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse (Mer info på http://hagastaden.se/).

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

26 kvm

Avgift:

2 124 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Olof af Acrels väg 3, 5 tr Hagastaden / Solna

HitCounter