Hälsingegatan 18A 5 tr Ö.G.

Vasastan/Birkastan / Stockholm kommun
3 900 000 kr
  • 2 rum
  • 22 + 4 kvm

Unik vindsvåning från 2014 i gårdshus med en totalyta om 31 kvm i bästa sydvästläge!

Enastående VINDSVÅNING med en totalyta om 31kvm från 2014 i lugnt och vackert gårdshus från 1915 på attraktiv adress. Härlig takhöjd, stora panorama skjut-glaspartier och takfönster som ger våningen en väldigt ljus och luftig känsla utöver det vanliga.

Terrass om hela 5 kvm i bästa sydvästlige med el-styrd markis. Genomgående stilrena och exklusiva materialval och en genomtänkt ytmaximerad planlösning. Våningen färdigställdes 2014 av välrenommerade Sisyfos och ligger mellan två gårdar vilket bidrar ett lugnt cityläge. Här bor ni med härliga sociala ytor där terrassen blir en förlängning av vardagsrummet under de varma delarna av året. Våningen erbjuder öppen planlösning, stort luftigt badrum, trivsam belysning i hela våningen, högt ostört gavelläge, flertalet bevarade detaljer samt genomgående en lyxig känsla.

Runt knuten finns i stort sett obegränsat utbud av trevliga restauranger, butiker och kaféer.

Nya pendeltågstationen Stockholm Odenplan ligger även den runt hörnet och till Vasaparken är det enbart ett stenkast bort. Vid Torsplan finns flertalet större matbutiker.

Missa inte chansen att förvärva detta unika boende med en avgift om endast 943kr/månad i en välmående förening med låg skuldgrad och de stora renoveringarna bakom sig. Varmt välkomna på visning!

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

22 kvm

Biarea:

4 kvm

Avgift:

943 kr

Slutbud:

3 900 000 kr (177 273 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 150 000 kr/kvm)

Bilder

HitCounter