Finnboda Varvsväg 12A, 2 tr.

Finnboda Hamn / Nacka / Nacka kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 54 kvm
Anmäl intresse

Spektakulär 2:a i två plan i eftertraktade Finnboda Hamn!

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet i två plan med New York-känsla i attraktiva i Finnboda Hamn. Med dess häftiga industri-fönsterpartier och en otrolig takhöjd på närmare 5 meter är det minst sagt en spektakulär och sällsynt lägenhet som är väldigt ljus och luftig. Läcker planlösning med ett fullt utrustat kök, rymligt vardagsrum och stilrent badrum på nedervåningen och på ovanvåningen finner du ett stort sovrum samt garderober. Fullt möjligt att bygga ut ovanvåningen om man vill skapa ytterligare ett sovrum om 10-15 kvm, se alternativ planlösning. Genomgåendes fina trägolv och ett härlig ljus och luftig känsla infinner sig. Till lägenheten hör även en härlig uteplats mot gården om ca 5 kvm där gott om plats finns för trädgårdsmöbler och växter för den som önskar, högt och härligt läge med kvällssol.

Området Finnboda Hamn har under slutet av 1800-talet och 100 år framåt varit precis som namnet säger, en stor varvsindustri. Fastigheten som lägenheten ligger i har varit en gammal svetshall under varvstiden. Fastigheten har även varit en nattklubb vid namn Docklands i slutet av 1900-talet. Under 2015 har fastigheten byggts om till toppmoderna och unika lägenheter. Området präglas av flertalet häftiga industribyggnader som blivit ombyggda till bostäder, restauranger och kontor bland annat.

Med ett perfekt läge beläget mellan City och Nacka har du allt du kan önska dig inom ett par minuters tur med bil, det går även utmärkt att ta cykeln eller gå utan problem. Goda kommunikationer finns i form av buss samt tåg som tar dig till såväl Slussen som Nacka på ca 5-7 minuter samt via båt nere vid hamnen som tar dig till Nybroplan på ca 20 minuter. Nere vid vattnet finns det ett mysigt fik och restaurangen Docklands, som erbjuder en oslagbar utsikt under måltiden. Ett stenkast från entrén finner man även en Ica Nära matbutik. Gillar man shopping så finns det gott om detta samt mysiga restauranger och fik i Sickla köpkvarter, Nacka Forum eller på Södermalm som alla ligger inom 5-10 minuter från lägenheten. Bron som binder ihop Nacka med Kvarnholmen/Finnboda är nu färdigställd vilket möjliggör att man kan ta sig till och från Nacka utan att passera Danvikstull.

Allt som allt en fantastiskt häftig lägenhet i ett attraktivt område. Oavsett om man söker innerstadspuls eller lugnet nära naturen så är läget optimalt med närhet till allt detta och mycket mer.

Välkommen på visning!

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54 kvm

Avgift:

3 031 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Ludvig Carlsson

Ludvig Carlsson

08-556 966 00 · 0709-99 79 82


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Finnboda Varvsväg 12A, 2 tr. Finnboda Hamn / Nacka

HitCounter