Vallfartsvägen 2, 4tr

Aspudden / Stockholm kommun
3 225 000 kr
  • 2 rum
  • 41,5 kvm

Låg lånebild om ca 4000kr per kvm boyta samtidigt som elen ingår i avgiften

Söker du en bostad högst upp i huset? Vill du även ha panoramavy över Aspuddens paradgata, bo i hörn läge, ha balkong och helst allt detta i en stabil förening? Vill du dessutom ha möjlighet till öppen planlösning? Då har du hittat rätt!

På fjärde våningen, högst upp i huset finns detta förstklassiga boende med en mäktig utsikt över Aspuddens puls. På balkongen kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas med kvällssol och en vy över trädkronor och sekelskifteshus. Bostaden erbjuder tidstypiska detaljer från 1930-talet i form höga takhöjder, bevarade fönster, dörrar och bevarade garderober. Utöver detta ligger bostaden i hörn läge vilket ger bostaden rikligt med ljus. Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme. Det finns möjlighet att optimera planlösningen genom att öppna upp mellan kök och vardagsrum vilket ger den redan ljusa bostaden ett annat ljus och en annan rymd.

Balkong i nordvästligt läge med sol från sen eftermiddag till solnedgång tack vare det höga och fria läget. Vill du ha ytterligare soltimmar eller bjuda in till grillning eller fest har du föreningens gård som ligger i söderläge. Bostaden ligger i Aspuddens centrum med 130 meter från bageri där du kan hämta ditt frukostbröd för att äta på balkongen. Lika kort avstånd har du till både tunnelbana och matbutik.

Rofylld bakgård som erbjuder sol stor del av dagen. Gården har ett lugnt läge och ligger på husets baksida. Det finns flera gårdar och en av gårdarna är skyddad av staket med grind och omgiven av grönska. Här finns stolar, bord och grill som bidrar till umgänge. Utmärkt för kräftskivor och andra festliga tillfällen.

Allt detta hittar du i en gammal och välskött förening från 1939. Trots fastighetens goda skick har föreningen endast 27 miljoner kronor i långfristiga skulder enligt årsredovisning 2016. Räknat per kvm boyta motsvarar detta endast ca 4000kr per kvm boyta, vilket är anmärkningsvärt lite för en stor förening med många renoveringar utförda. Dessutom innehar föreningen 16 lokaler med hyresrätt med bra adresser i centrala Aspudden vilket ger föreningen årliga inkomster. Elen ingår i avgiften.

Du hittar grönska och natur vart du än vänder dig från bostaden.
Närhet till Mälarens vatten för picknic vid strandkanten vid Hägerstenshamnen eller ett dopp vid Örnsbergs badklippor. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten.
Trots det natursköna området har du stan runt knuten. Det är bara 130 meter till tunnelbanestationen i Aspudden. Tunnelbanan till Södermalm tar bara 5 minuter och 15 minuter till T-centralen. Utanför porten går citybuss med cirka 13 minuters resa till Fridhemsplan. Goda kommunikationer för bil med anslutning till E4:an. Liljeholmens galleria ligger en station ifrån med ett utbud med 90 olika butiker.

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

41,5 kvm

Avgift:

2 605 kr

Slutbud:

3 225 000 kr (77 711 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter