Snörmakarvägen 29

Bromma Åkeshov / Stockholm kommun
3 930 000 kr
  • 3 rum
  • 89 kvm

Underbar 3:a (möjlig 4:a)!

Nu har ni chansen att förvärva en superfin 3:a (möjlig 4:a) i ett insynsskyddat läge på gaveln av huset. Bostaden producerades 2014 och är i absoluta toppskick med fina golv och vita väggar. Här erbjuds möjligheten att dela av vardagsrummet för att få ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning). Den västvända balkongen med kvällssol ligger på gaveln av huset. Det smakfulla köket med gråa luckor har en öppen planlösning mot vardagsrummet och stora härliga fönsterpartier som ger ett fint ljus genom bostaden och förstärker känslan av rymd. Det finns två välplanerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter i flera garderober. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och tvättpelare. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i en stor skjutdörrsgarderob i hallen.

Bostaden ligger i ett lugnt och grönskande område med endast några minuter till närmsta tunnelbanestation Åkeshov. Det tar ca 7 minuter att gå ner till Brommaplan som erbjuder ett stort serviceutbud med bl. a. Ica, Coop, apotek, restauranger, banker, butiker, bageri, gym m.m. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till stan på ca 18 minuter. Det går även bussar mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna, Arlanda Airport m.m.

För den som uppskattar natur och rekreation är läget på Snörmakarvägen 29 helt optimalt. Kring Judarnsjön löper stigar för både löpning och promenader och under fina vinterdagar finns skidspår som kan utnyttjas. Ett stenkast från lägenheten ligger Åkeshovshallen med simbassäng, gym, bowling och intilliggande elljusspår.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

3 rum

Boarea:

89 kvm

Avgift:

5 254 kr

Slutbud:

3 930 000 kr (44 157 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter