Blekingegatan 61A

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
4 075 000 kr
  • 2 rum
  • 50 kvm

Magisk 2:a i hjärtat av Södermalm med öppen planlösning och sociala ytor. Gårdshus

I hjärtat av Sofo bjuds denna härliga tvåa med genomgående smarta lösningar, smakfulla materialval samt härlig öppen planlösning. Lägenheten ligger belägen mellan två tysta innergårdar väl skyddad från stadslivet men med hela Sofo:s utbud precis utanför entrén.

Vacker hall med furugolv samt gott om plats för avhängning och förvaring. Stilfullt kök i öppen lösning mot vardagsrum vilket skapar sociala och öppna ytor. Fullt utrustat med smakfulla material som häll med ugn, diskmaskin samt stor kyl & frys. I anslutning till köket finner man en rejäl matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Generösa fönsterpartier som bjuder på rikliga ljusinsläpp och bidrar till känslan av volym och rymd. Det rogivande sovrummet har dubbelsäng och vetter mot lugn innergård, stor öppen garderobsvägg. Stilrent badrum med klinker och helkaklade väggar som renoverat vid stambytet 2017. Välskött fastighet och Brf med god ekonomi.

Välkomna till detta synnerligen stilfulla boende i hjärtat av Sofo, Stockholms bästa kvarter som har allt att erbjuda när det gäller mode, kultur, eminenta restauranger och fantastiskt nattliv.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

50 kvm

Avgift:

2 569 kr

Bilder

Planritning

HitCounter