Lilla Bantorget 25, 1tr

Vasastan/Norrmalm/City / Stockholm kommun
9 000 000 kr
  • 5 rum
  • 111 kvm

Härlig familjelägenhet om 5 rok med öppna ytor, glasad balkong och garage i huset!

Accepterat pris 9.500.000 kr!
Med sitt absoluta toppläge, i hjärtat av Stockholms innerstad finner ni denna ljusa och mycket välplanerade lägenhet i en fastighet från 2009. Lägenheten ligger i ett hörnläge och är genomgående med utsikt mot såväl Lilla Bantorget som mot lugn och grönskande bakgård. Från köket har ni utgång mot den härliga balkongen med solläge på sommaren och infravärme på de lite kallare årstiderna. Den optimala planlösningen bjuder på fyra väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett stilrent och fullt maskinellt utrustat kök samt ett trevligt sällskapsrum i social och öppen planlösning. Takhöjden är 260 cm. Lägenheten karaktäriseras av sina luftiga och öppna umgängesytor samt det härliga ljusflödet från lägenhetens fönsterpartier i fyra väderstreck.

Med sitt idealiska läge bor ni med närhet till allt som Stockholms City har att erbjuda. Området kantas av ansedda restauranger, barer och caféer. Välkända butiker och gallerior omringar bostaden där ni kan välja och vraka bland det fantastiska utbudet. Här har ni närhet till Hötorget, Åhléns City, NK-huset och Drottninggatans välkända shoppingstråk.

Närhet till Stockholms Centralstation med tåg och tunnelbana i alla riktningar, pendeltåg, flygbussar, Arlanda express. Med några minuters promenad når ni några av Stockholms finaste parkområden, Tegnerlunden och Vasaparken. Parkleken i Vasaparken är öppen året runt och erbjuder bland annat fotbollsplaner på sommaren och skridskoåkning på vintern. Sommartid anordnas också aktiviteter för sommarlovslediga.
Källarförråd och barnvagnsförråd. Garaget nås via hissen, cykelparkering på innergården eller i garaget.

Varmt välkomna på visning!

Martin Monko - Mäklare Vasastan

Storlek:

5 rum

Boarea:

111 kvm

Avgift:

4 678 kr

Slutbud:

9 000 000 kr (81 081 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter