Råsundavägen 29, 3 tr

Haga Norra / Solna kommun
5 700 000 kr
  • 3 rum
  • 90,3 kvm

Charmig sekelskiftes 3:a med balkong och kakelugn

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga sekelskiftesdröm belägen i charmig fastighet med byggår 1909 (hiss) . Bostaden karaktäriseras av spektakulär takhöjd, djupa fönsternischer med rikligt ljusinsläpp samt vackert trägolv. Till bostaden hör också en tidstypisk kakelugn. Ytterst sällan till salu.

Genomgående fint skick med diskreta och påkostade renoveringar. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med sällskapsvänligt vardagsrum, väl tilltagna sovrum samt en balkong i soligt läge som vetter mot trivsamma omgivningar. Fräscht och stambytt badrum.

På Råsundavägen 29 bor Ni ett expansivt område med utmärkta kommunikationsmöjligheter på kort gångavstånd med buss, tvärbana eller pendeltåg som tar Er till stan på ca 10 minuter. Även Arlandabussen har ett av sina stopp i närheten. Vid Solna Centrum erbjuds förutom tunnelbana och nyöppnade tvärbanan även ett rikt utbud av butiker och service. För Er som gillar fritidsliv ligger natursköna Hagaparken och Brunnsviken på behagligt avstånd. Dagis, lekpark och skolor finns i området. Matbutiken Willys finner Ni på kort avstånd.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når Ni Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns Nordens största köpcentra (Mall of Scandinavia). Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Välkommen på visning!

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

90,3 kvm

Avgift:

3 643 kr

Slutbud:

5 700 000 kr (63 123 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter