Vinggatan 16, 3tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 63.5 kvm
Anmäl intresse

Ljus och rymilg 2:a

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa 2:a i en utav Skarpnäcks populäraste föreningar. Lägenheten är genomgående ljus med fönster i flera väderstreck och balkong i soligt sydöstläge. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en rymlig och luftig känsla. I föreningen finns en gemensamhetslokal som inrymmer gym och bastu, övernattningslägenhet samt festlokal. Ett perfekt beläget boende nära kommunikationer och grönområden.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Varmt välkomna på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

63.5 kvm

Avgift:

4 014 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vinggatan 16, 3tr Skarpnäck

HitCounter