Vendelgränd 14

Vendelgränd 14

Ormbacka Skälby / Järfälla kommun
4 995 000 kr
  • 6 rum
  • 137 kvm
Anmäl intresse

Arkitektritad parhus med en fantastisk takterrass om 21 kvm!

Med ett av de bästa lägen i området säljs detta arkitektritade, moderna och välplanerade parhus som erbjuder boyta om 137 kvm en takterrass om 21 kvm samt en uteplats om 21 kvm. Hög standard med stilrena materialval är detta ett boende ni inte vill missa. Nu har ni chansen att bo först i denna unika bostad. Tillträde kan ske omgående om man önskar det.

Bostäderna som har gott om ljusinsläpp öppnas upp med härliga uteplatser i två väderstreck. De soliga takterrasserna skapar en privat sfär med utsikt över området och har gott om plats för både avkoppling och härliga middagar. Den totala boarean om ca 137 kvm är fördelat på två plan och takterrassen når man via trappan från övre plan. Varje bostad har privat parkeringsplats på tomten och mellan husen byggs funktionsväggar i ljust material med plats för barnvagn, cyklar och annan förvaring under tak. Mitt i kvarteret finns ett härligt grönområde med en fin lekplats för barn i olika åldrar.

I familjevänliga Ormbacka har ni gångavstånd till förskola, skola, golfbana och Veddesta handelsområde med matbutiker och annan service. Det finns goda kommunikationer och buss tar er snabbt till Jakobsberg eller Barkarby där anslutning till pendeltåg finns. Med pendeltåget från Barkarby tar det endast 15 minuter in till Stockholms central.

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

Storlek:

6 rum

Boarea:

137 kvm

Avgift:

4 635 kr

Pris:

(36 460 kr/kvm) 4 995 000 kr

Aktuellt bud:

4 995 000 kr (36 460 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vendelgränd 14, Ormbacka Skälby.

HitCounter