Franzéngatan 34, 5tr

Kungsholmen/Hornsberg / Stockholm kommun
7 175 000 kr
  • 4 rum
  • 94 kvm

Väldisponerad fyra högt upp i huset med två balkonger. Möjlig femma

Välkomna till denna fantastiskt fina fyra i bra skick, två balkonger och förvaring genom flera garderober, klädkammare och ett stort källarförråd. Lägenheten har ett sjönära läge och ligger endast 100 meter från Hornsbergs Strand och dess utbud av både caféer och restauranger.

Bostaden är genomgående i mycket bra skick med ljusa väggar och ekparkett vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Lägenheten präglas av flertalet fönster som ligger i fil utmed den öppna planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här har man rymliga, breda och möblerbara ytor samt utgång till en av balkongerna. Vidare finns tre rymliga sovrum som ligger i rad samtliga med fönster ut mot innergården i lugnt läge. Från mittensovrummet nås lägenhetens andra balkong. Den ligger i ett fritt, högt läge med kvällssol. Utöver detta finns två badrum varav det ena är gäst-WC och det andra ett komplett badrum med bland annat dusch och en egen tvätthörna.

Välskött föreningen med stor och grönskande innegård samt flertalet trevliga gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, rymlig tvättstuga samt barnvagnsrum och cykelrum. Det finns även ett varmgarage i huset. Den rymliga hissen utanför dörren går direkt till garaget.

I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, telefoni och digital-TV via fiber samt ett stort källarförråd.

Hornsbergs Strand är ett snabbväxande och spännande område med vacker strandpromenad, badbryggor, Kristinebergs strandpark och ett stort utbud av olika service. I området finns Lindhagensgalleria där ni hittar ICA Maxi, Systembolaget, Apotek, restauranger, caféer mm. Tunnelbanans blå linje vid Stadshagen tar dig till city på ca 7 minuter. Västermalmsgallerian och Fridhemsplan ligger på bekvämt gångavstånd, här finner du all tänkbar service.

Varmt välkomna på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

94 kvm

Avgift:

4 396 kr

Slutbud:

7 175 000 kr (76 330 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter