Huvudstagatan 4, 2tr

Gamla Huvudsta / Solna kommun
2 975 000 kr
  • 2 rum
  • 52 kvm

Välplanerad 2:a mitt i G:a Huvudsta med mycket låg avgift! FAST PRIS

FAST PRIS FÖRST TILL KVARN!! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Nu finns möjlighet att förvärva denna optimala 2:a belägen på central adress mitt i G:a Huvudsta. Här bor Ni i en solid brf med en av de absolut lägsta avgifterna i Solna. Ett perfekt boende för den växande familjen eller för er som vill ha ett billigt boende! Bostaden bjuder på ett tilltaget sovrum, snyggt modernt kök med full maskinell utrustning och plats för matbord, stambytt badrum med duschhörna, trevligt rymligt och socialt vardagsrum med plats för diverse önskvärd möblering. I övrigt bjuder bostaden på ett härligt ljusinsläpp.

I fastigheten disponerar även föreningen en takterrass med gasolgrill och gott om plats för bord och stolar. Dessutom finns en fin trädgård på markplan med stengrill för föreningens medlemmar. Praktisk tvättstuga i huset med nya tvättmaskiner från 2016 samt torktumlare från 2014.

Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna med närhet till det mesta. I närheten finns butiker, restaurang, café, matbutik mm. I byggnaden finns även gym (Fitness 24/7) där föreningens medlemmar kan träna till halva priset. Om ni önskar gröna promenadstråk finns Ulvsundasjön och för en längre tur går att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan och Karlbergs slott samt Kungsholmen om så önskas. Sommartid är det populärt med bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng, Huvudsta ridklubb och 4-H gården finner ni i närområdet samt flertalet grundskolor som ex. Granbacka, Tallbacka, Skytteholmsskolan samt fritids och fritidsgårdar. Solna Kulturskola med bl.a. dans och musikutbildningar ligger ca. 2 min från bostaden. Augustendal erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. Intill Huvudstabadet ligger även Båt caféet med egen badbrygga samt servering. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Solna Centrum erbjuder galleria med ett stort utbud av butiker och service samt kommunikationer. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger inom kort promenadavstånd. Cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan.

Solna Centrum är en modern galleria som nås inom gångavstånd. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. För den som vill ha ett större utbud av butiker finns Mall of Scandinavia med 250 butiker som är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 5 minuters gång, med två linjer till City.

Varmt välkomna på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

52 kvm

Avgift:

1 894 kr

Slutbud:

2 975 000 kr (57 212 kr/kvm)

Bilder

HitCounter