Avestagatan 14

Spånga Solhem / Stockholm kommun
4 000 000 kr
  • 4 rum
  • 96.5 kvm

Välplanerad fyra med spektakulär takhöjd och två balkonger

Välkomna till en riktigt attraktiv penthousefyra med bra läge. Lägenheten ligger ogenerat och helt insynsfritt högst upp på gaveln med en mycket imponerande takhöjd. Mot lägenhetens södervägg finns det mycket generösa fönsterpartier ända upp mot taket och det finns två balkonger där ni kan fånga solen från morgon till kväll. Det välkomnande köket är modernt utrustat med fina arbetsytor och mycket gott om skåpsförvaring. Badrummet är stort och modernt och utrustat med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter.

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Mariannes fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Det finns en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 300-400 kr/mån.

Tomas Ekström - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

4 rum

Boarea:

96.5 kvm

Avgift:

6 208 kr

Slutbud:

4 000 000 kr (41 451 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter