Fågelbrostigen 434

Värmdö Fågelbro / Värmdö kommun
6 290 000 kr
  • 5 Rum
  • 126 kvm

Nyrenoverat i bästa solläge!

I trevliga kvarter 4 finner ni detta mycket trivsamma treplanshus med osedvanligt stor altan i sydväst, balkong i samma väderstreck och takterrass med sol från tidig morgon till sen kväll!

Plan 1 erbjuder en luftig sällskapsdel med öppen spis och stora fönster samt utgångar mot altanen i sydväst. Det nyrenoverade köket (2019) har gott om skåp, bra arbetsytor och full maskinell utrustning (kyl/frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn, spisfläkt, vinkyl och diskmaskin). På entréplanet finns även en gäst-wc med kakel och klinker. Uteplatsen i sydväst byggdes ut 2018 och är en av områdets största, här ges plats för sittgrupper, solstolar, växter, mm och ni sitter ostört bakom en tjock häck som skyddar mot insyn. I anslutning till altanen finns även ett nybyggt förråd. Golvvärme och nya parkettgolv år (2019).

Plan 2 bjuder på 3 bra sovrum, samtliga med tillhörande badrum. Två av badrummen har en dusch medan det tredje har bubbelkar. Samtliga badrum är renoverade varav ett av dem under 2019.

Plan 3 erbjuder ett flertal disponeringsmöjligheter, ett fjärde sovrum, sällskapsrum eller lyxigt hemmakontor, ni bestämmer själva efter behov. Härifrån når ni även den härligt soliga takterrassen med vidsträckt utsikt över omgivningarna.

På en sidan huset finner ni föreningens fina innergård finns utomhuspool och bastuhus med dusch. På andra sidan finns bl a boulebana, fotbollsplan och lekplats.

Till området hör sandstrand, bad- och båtbryggor. Båtplatser finns att hyra och härifrån kan ni enkelt nå många av skärgårdens pärlor.

Fågelbro Golf & Country Club (http://www.fagelbrogolf.se) har utöver högklassig golf, tennisbanor, padeltennis, squash, gym, pool och restaurang. Fågelbro Krog (http://www.fagelbrokrog.se) ligger på bekvämt promenadavstånd. Fågelbro Stall har nyligen genomgått en totalrenovering/utbyggnad och anses vara en av Sveriges allra bästa anläggningar.

Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Fågelbrovägen och turen till slussen tar från ca 30 minuter. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på http://www.varmdo.se.

Välkommen på visning!

Henrik Rundgren - Mäklare Nacka

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

126 kvm

Avgift:

4 719 kr

Slutbud:

6 290 000 kr (49 921 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

CarlChristian Rounick

CarlChristian Rounick

0708-67 70 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter