Paternostervägen 28

Hammarbyhöjden / Stockholm kommun
2 490 000 kr
  • 1 rum
  • 23 kvm

Mycket välplanerad etta högst upp i huset i söderläge!

Välkommen till denna mycket välplanerade etta i populära Hammarbyhöjden. Denna charmiga 50-tals lägenhet ligger högst upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp och vackra bevarade orginaldetaljer. Insynsfritt läge med utsikt över stora härliga björkar. Lägenheten är rymlig och har optimala möbleringsmöjligheter med bra förvaring.

I Hammarbyhöjden bor du med ett fantastiskt läge nära till storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet.

Kommunikationerna är utmärkta med Hammarbyhöjdens eller Blåsuts tunnelbana, som tar dig in till Stockholm C, bara ett par minuter bort. Med tunnelbana från Hammarbyhöjden är det inte mer än 5 minuter till Gullmarsplan som trafikeras av samtliga gröna linjer, tvärbanan och flertalet bussar. Nattetid trafikerar buss 194 mellan Centralen, Slussen, Gullmarsplan och Bagarmossen med flera stopp utmed vägen.

I närområdet finns all nödvändig service så som matbutik, folktandvård, vårdcentral och BVC. Här finns även flera förskolor, exempelvis Björkens förskola, Äppelgårdens förskola och Solskenets förskola, samt grundskolorna Hammarbyskolan norra och södra, Björkhagens skola och Nytorpsskolan. I områdena kring Hammarbyhöjden finns dessutom ett flertal grundskolor samt gymnasieskolor med olika inriktningar. Dessutom finns det flera mysiga fik att restauranger värda ett besök.

För den friluftsintresserade finns Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportiga och vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med en magnifik utsikt över hela Stockholm.

Är du shoppingsugen ligger Globen shopping med sitt breda utbud av restauranger och butiker alldeles i närheten och på bekvämt avstånd ligger även Ringens köpcentrum på Södermalm för den som vill ha allt på ett ställe. Fler restauranger och ett otaligt med roliga aktiviteter erbjuds vid Tolv Stockholm i Tele2 Arena. Här kan du utmana vänner och familj på äventyrsgolf, karaoke eller bowling, bara för att ta några exempel. För den idrotts- och evenemangsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd.

Angelica Liljeqvist - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

1 rum

Boarea:

23 kvm

Avgift:

968 kr

Slutbud:

2 490 000 kr (108 261 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter