Holbergsgatan 73

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 69 kvm

Mycket charmig trea med bara grönska runt omkring och balkong mot gården!

NY VISNING! Mycket charmig trea med solig balkong mot den lugna och knäpptysta innergården. Perfekt läge med bara grönska utanför alla fönster. Helt i originalskick med ett läckert bevarat 50-talskök och massor av andra vackra detaljer. Stambytt helkaklat badrum, två stora sovrum med en klädkammare mellan samt ett underbart vardagsrum med Holländsk parkett och utgång till den sydvästvända balkongen. Välskött förening med god ekonomi och härligt läge, ett stenkast från den populära parkleken Blacken. Välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

4 335 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (39 855 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter