Selmedalsringen 16, 5 tr

Aspudden / Örnsberg / Stockholm kommun
3 575 000 kr
  • 2 rum
  • 69 kvm

Att bo på femte våningen i den här fastigheten är ett privilegium eftersom du får såväl ett enormt ljusflöde som ett insynsskyddat läge samtidigt som du har en fri utsikt från alla bostadens fönster och balkongen. Utsikt över Örnsbergs båtklubb, badklippor och Mälarens vatten. Bostaden är i östligt läge och ger morgon sol till bostaden och balkongen.

Att bo i Hägerstenshamnen är som att leva i något av en idyll. I direkt anslutning till denna lägenhet finns vackra Mälaren, grönska, badklippor, småbåtshamn och mysiga promenadstråk. Du kan enkelt ta ett morgondopp några hundra meter från din bostad i bara morgonrocken. Ovanför badbryggorna finns förberedda grillplatser där du kan sitta och njuta av färgsprakande solnedgång på bergsklipporna i Mörtviksparken.

Bostaden har många möjligheter, du kan bygga om köket till ett sovrum och dra vattnet från badrummet till ett kök i anslutning till vardagsrummet. Ett annat alternativ är att dela av vardagsrummet och bygga ett sovrum med breda glasdörrar och draperi för att skärma av. Ansök alltid om tillstånd från styrelsen först.

Samtidigt som du har naturen runt hörnet tar du dig lätt till stan både med bil, tunnelbana eller med cykel via Liljeholmsbron. Från lägenheten är det cirka 600 meter till såväl Axelsbergs tunnelbana som till Örnsbergs tunnelbanestation. Det tar endast 6 minuter till Södermalm och 14 minuter till Centralen från Örnsberg.

I närheten av bostaden hittar du också nya Aspuddsparken med mini-zoo, minigolfbana och populära Aspuddens IP. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. På vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön.

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

69 kvm

Avgift:

4 249 kr

Slutbud:

3 575 000 kr (51 812 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter