Kammakargatan 21, 2tr

Vasastan / Stockholm kommun
3 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 39 kvm

Stilren och modern citypärla i toppskick!

Välkomna till ett modernt boende i populära kvarter! Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för både soffgrupp såväl som matplats. Köket är stilrent och i mycket fint skick, likaså badrummet med sina moderna materialval och golvvärme. På golvet i lägenheten ligger ett mörkt parkettgolv. Läget är mycket eftertraktat och här bor ni på en lugn gata med allt det underbara Stockholm har att erbjuda runt knuten. Detta är en verklig citypärla!

Detta är ett riktigt drömläge i kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och trevliga restauranger, samtidigt som ni finner city precis runt knuten. Med paradgator som Drottninggatan, Odengatan och Sveavägen ett stenkast bort ges ni möjlighet att njuta av det bästa som såväl Vasastan, Norrmalm samt city har att erbjuda på bekvämt gångavstånd. Bara ett stenkast från lägenheten finner ni även Hötorget, Odenplan samt Stureplan. Ni bor även med direkt närhet till flera trevliga grönbområden, såsom Tegnérlunden och Observatorielunden. Norra Bantorget ligger en kort promenad bort och är under sommaren en populär mötesplats med sin stora uteservering.
Kommunikationerna kan inte bli bättre då T-centralen ligger endast fem minuter bort. Härifrån nås samtliga tunnelbanelinjer, flertalet innerstadsbussar samt Arlanda expressen.

Välkommen på visning!

Mourad Tajiou - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

2 428 kr

Slutbud:

3 700 000 kr (94 872 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter