Sagagatan 11

Skytteholm/Solna C / Solna kommun
3 485 000 kr
  • 2 rum
  • 57 kvm

2:a med högkvalitativa materialval & balkong belägen intill T-bana & Solna C.

Ljus och rymd står i fokus i denna väldisponerade tvåa om generösa 57 kvadrat. Lägenheten genomsyras av högkvalitativa materialval och hög standard. Gavelläget skapar tillsammans med de stora fönsterpartier och en den helt glasade balkongdörren ett härligt ljusflöde genom hela lägenheten. Rummen omfamnas av vita släta väggar och golvet pryds av genomgående holländsk parkett. Här utgörs färgpaletten av sobert ljusa toner som ackompanjeras perfekt av mörkare accentfärger i grått. Vardagsrummet ligger öppet mot köket och härifrån nås balkongen med sol under morgon och förmiddag, ett tidigare bygglov har funnits för inglasning. Köket med släta luckor i mörkgrått och mullvardsfärg är utrustat med fläkt, kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll och ugn. I badrummet finns golvvärme, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett modernt och bekvämt boende för såväl singeln som paret. Möjligt med snabbt tillträde men det går likväl med senare.

Brf Hannebergsparken består av 23 lägenheter med byggår 2017-2018.
Läget är svårslaget, huset är beläget på krönet av Sagagatan, bara några hundra meter från Solna Centrum och Skytteholmsparken erbjuds här både lummiga omgivningar och fart och fläkt ett stenkast bort. Solna Centrum har generösa öppettider mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

I närområdet finns också plats för rekreation i intilliggande Skytteholmsparken eller Hagaparken med bad i Brunnsviken och fina utomhusbanor för tennis. För dig som är golfintresserad finns möjlighet att ta en avkopplande golfrunda på Ulriksdals Golfklubb. Du har också närhet till Sveriges största köpcenter, Mall of Scandinavia. Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer och T-bana runt knuten (9 minuter in till T-centralen). Pendeltåget kan ni kliva på vid Solna station, Odenplan ligger bara ett stopp bort. I andra riktningen når ni bl.a. Arlanda. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen, shoppinghangarerna i Bromma och Alvik.
Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats.

Grannfastigheterna är från olika tidsperioder, där 50-talet är mest tidstypiskt för området. Arkitekt Klas Åkerman från Lomar har valt att hämta sin inspiration till exteriören från just den tidsperioden, med moderna tillägg som större fönster och större balkonger. Ett perfekt boende för såväl en som två personer som söker ett bekymmersfritt och tryggt boende där ni kan flytta in!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

57 kvm

Avgift:

3 278 kr

Slutbud:

3 485 000 kr (61 140 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter