Råstensgatan 4

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 150 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm

FAST PRIS! RING FÖR VISNING!

FAST PRIS! RING FÖR VISNING!

Varmt välkommen till denna optimalt planerade och smakfulla lägenhet belägen i centrala Sundbyberg på populär adress. Samtliga rum håller hög standard och erbjuder flera goda inredningsalternativ. Lägenheten totalrenoverades i samband med stambytet 02/03. Här bor Ni med underbara grönskande omgivningar precis utanför samt granne med den vackra konsulatbyggnaden som förstärker boendets trivsamma känsla. Till boendet hör också en charmig fransk balkong. Låg avgift!

Föreningen har egna parkeringsplatser intill fastigheten med nyasfalterad parkeringsyta 2016.

Det centrala läget av bostaden ger möjlighet till mycket goda kommunikationer. På någon minut når ni tunnelbana (Sundbybergs centrum), pendeltåg (7 in till T-centralen), tvärbana, bussar och fjärrtåg till bl.a. Enköping, Västerås och Göteborg.

För den som gillar natur och att motionera finns de populära promenadstråken runt Lötsjön och Råstasjön inte långt härifrån! Härliga grönområden finns även i Sundbybergs flera parker som Tornparken, Marabouparken samt Ursviks motionsområde.

I Sundbybergs stadskärna finns ett rikt utbud av butiker, caféer och restauranger längs med Sturegatans shoppingstråk samt i Signalfabriken. Från Sundbyberg är det gångavstånd till Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Friends arena.

Varmt Välkomna!

Ylva Gauffin - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

2 184 kr

Pris:

(57 273 kr/kvm) 3 150 000 kr

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter