Lundavägen 26b

Lundavägen 26b

Skälby / Järfälla kommun
6 700 000 kr
  • 7 rum
  • kvm
Anmäl intresse

Nyproducerad villa i familjevänliga Skälby!

Ring även för privatvisning!

I familjevänliga Skälby säljs denna moderna och välplanerade villa nybyggt 2017 som erbjuder en boyta om 200 kvm med generösa sällskapsytor.
Villan kännetecknas av hög standard med träfasad, låga driftskostnader samt en härlig planlösning.

De stora fönsterpartierna sprider ett härligt ljus och ger huset en fantastisk atmosfär. Från vardagsrummet når man ut till en lättskött med möjlighet till att sätta sin egen prägel.

Modernt kök med högkvalitativa maskiner, goda arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. I matsalsdelen finns plats för stort matbord där 8-10 personer kan avnjuta måltider tillsammans. Öppen planlösning mellan köket och det ljusa vardagsrummet. Rummet erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Stort badrum med dusch och kommod.

På övreplan finns ett sällskapsrum med plats för önskad inredning, fyra rymliga sovrum samt en trevlig balkong. Rymligt helkaklat badrum med badkar och dusch.

Här bor man nära till det mesta en familj önskar så som natur, flertalet skolor och idrottsanläggningar. Det finns goda kommunikationer och buss tar er snabbt till Jakobsberg eller Barkarby där anslutning till pendeltåg finns. Med pendeltåget från Barkarby tar det endast 15 minuter in till Stockholms central.

I Barkarbystaden finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Här bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med bland annat Ikea och över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Perfekt läge i ett barnvänligt område med direkt närhet till natur.
Välkomna på visning!

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

Storlek:

7 rum

Tomtarea:

792 kvm

Pris:

6 700 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lundavägen 26b, Skälby.

HitCounter