Järnåldersringen 747

Söderby / Haninge kommun
3 000 000 kr
  • 4 rum
  • 111 kvm

RADHUS - FRÄSCHA YTSKICK - TVÅ BADRUM - TRÄDGÅRD

Välkommen till detta smakfullt renoverade Brf radhus med stor träaltan i västerläge och insynsskyddad tomt. Koppla av på uteplatsen i detta lugna område. Dessutom nära till all service - här trivs barnfamiljen från dag ett.

I radhusområdet bor det mycket barn och här finns både lekpark och fotbollsplaner. Det tar ca10 min till badplatsen Norrbybadet. Föreningen har mycket god ekonomi och har ett regelbundet underhåll. Nyligen bytte man taket.

Brf Söderbyhus nr 2 ligger i ett lugnt och naturskönt område mellan Vendelsö och Handen i Haninge kommun. Söderby har nära till trevliga naturområden såsom sjön Drevviken samt Norrbyskogen som är ett trevligt strövområde.

Runt hörnet finns orörda naturstråk för avkoppling och fritid, mitt i området finns bland annat ett naturreservat med jättegrytor som skapades av inlandsisen. I Haninge främjas en aktiv livsstil där det är möjligt att vara ekonomisk och klimatsmart på samma gång. Här är det nära till allt och enkelt att få ihop vardagen. Med buss 830 kan du på ca 15 min ta dig till Farsta Centrum, där både kommunikationer finns med tunnelbana in till Stockholms City samt shopping och restauranger. Likaså tar även samma buss dig till Haninge Centrum i närområdet där även pendeln som endast tar ca 20 min in till Stockholms City.

I Haninge finns dessutom flera vidareutbildningscentrum så som gymnasium och högskolor. Därtill finns flera företagskluster och ett öppet företagsklimat. Med andra ord är det nära vacker natur, service och förstklassig utbildning. I Haninge finner du även stora livsmedelsbutiker som ICA Maxi, Coop Forum, Willys, Port 73 och mycket mer.

Området har flera dagis, förskolor och skolor.

Med buss 806 når du Gullmarsplan. Bussar går även till pendeltågstationen i Haninge Centrum.

Per Knaust - Mäklare Haninge

Storlek:

4 rum

Boarea:

111 kvm

Avgift:

5 475 kr

Slutbud:

3 000 000 kr (27 027 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter