Dalbobranten 29, 2tr

Sköndal / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • 84,5 kvm
Anmäl intresse

NYRENOVERAD - LÅG AVGIFT - INGLASAD BALKONG - HISS

VISNING DEN 26 MARS - MER BILDER OCH FILM KOMMER VECKA 11.
ANMÄL DIG PÅ HEMSIDAN FÖR MER INFORMTION.

Renoverad lägenhet, låg avgift och en Sköndals bästa förening är tre av de många fördelar man hittar i det här huset. Nyrenoverade tvättstugor och ett eget föreningsgym är andra förmåner, som man med fördel kan åtnjuta som ägare till denna bostadsrätt. Gångavstånd till de tre B:na förstås. Bad, Buss och Butiker. Missa inte detta gyllene tillfälle, för ett mycket bättre paket än detta är svårt att finna. Föreningen har även en heltidsanställd vicevärd.

Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla. Utanför porten erbjuds en mysig uteplats av fin arkitektur, och bara några minuter bort finner ni utmärkta kommunikationer med busshållplats som trafikerar Gullmarsplan samt Hökarängen. På gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, bank, apotek, bibliotek, frisör, läkarmottagning m.m. Varmt välkommen på visning. Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten ligger både Söderbysjön och Flatenbadet i närheten. Här finns det även en utomhuspool och ett utomhusgym.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen.

Varmt välkommen på visning!

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

4 rum

Boarea:

84,5 kvm

Avgift:

3 867 kr

Visning:

Söndag 26/3Måndag 27/3

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Dalbobranten 29, 2tr, Sköndal.

HitCounter