Din mäklare i Solna

Är du ute efter en mäklare i Solna, Råsunda, Huvudsta, Frösunda, Bergshamra, Järvastaden, Hagalund eller Haga Norra? Våra fastighetsmäklare i Solna har en lång erfarenhet och relation till Solna. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Solna, Frösunda, Huvudsta, Arenastaden & Bergshamra också!

Fastighetsmäklare i Solna sedan 2005

Solna är förmodligen Stockholms mest attraktiva närförort. Vi som arbetar som mäklare i Solna vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med många års erfarenhet och Notar är den marknadsledande fastighetsmäklaren i Solna/Råsunda idag! Solna som stadsdel växer och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Notar växer som mäklare i området och vi är idag 18 fastighetsmäklare och 3 mäklarassistenter. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris!

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat finner ni vackra Järvastaden. Järvastaden bjuder inte endast på flerbostadshus som varierar en hel del i höjd och i utseende men också på fantastiska parker och lekplatser. Du har också nära till anrika Ulriksdal men även nära Bergshamra och Frösunda. Omkring 2025 förväntas Järvastaden vara färdigbyggt och kommer då befolkas av över 15 000 människor i över 5000 bostäder. Våra mäklare säljer många bostäder i Järvastaden, Bergshamra och Frösunda. Vi har även bostäder till salu i Råsunda, Gamla Råsunda, Solna Centrum och Huvudsta. Kontakta våra mäklare om ni söker bostäder i Solna kommun med omnejd.

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Våra mäklare i Solna har god kunskap och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annan stans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja. Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är Solnas bästa mäklare. Notar och våra mäklare har en unik marknadsföring som gör att många spekulanter hittar till våra visningar. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Köp och sälj din bostad i Solna

Våra mäklare är experter på området och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor och våra mäklare täcker.

Solna

Solna som stadsdel växer och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Med närhet till den fina Hagaparken och Brunnsviken bor man fint året om.

Råsunda

Attraktiva Råsunda innehåller både sekelskiftesbostäder, villor och andra typer av boenden. I Gamla Råsunda hittar du även Gamla Filmstaden, en populär del av Råsunda.

Frösunda

Området började bebyggas på 90-talet och är idag en ett grönskande område med närhet till vatten. Frösunda växer hela tiden och angränsar till både Järvastaden och Ulriksdal samt Bergshamra.

Huvudsta

Huvudsta är ett lugnt och trevligt område med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. I anslutning till Huvudsta finns Skytteholm och Solna Centrum.

Arenastaden

I Arenastaden finns allt ni kan tänka er. Mall of Scandinavia för shopping, middagar och bio, och ett stenkast bort fina promenadstråk runt Råstasjön. I Arenastaden finns något för alla!

Hagalund

Hagalund är med sin närhet till Råsunda en populär del av Solna kommun. I Hagalund finns det bostäder för alla behov och önskemål.

Haga Norra

Området Haga Norra växer så det knakar och här byggs bostäder på löpande band.

Bergshamra

Bergshamra är ett lugnt och barnvänligt område med många fördelar att bo i. Gångavstånd till förskolor och skolor, flertalet lekplatser och Bergshamra Centrum med diverse närservice.

Järvastaden

Järvastaden innehåller både lägenheter, radhus och villor. Området är populärt för bland annat barnfamiljer.

Ulriksdal

Ulriksdal är ett område som växer. Här finns bostäder i olika storlekar och området är med sin närhet till kommunikationer väldigt populärt.

Kontakta våra mäklare i Solna

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Solna och Råsunda för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Våra Fastighetsmäklare kommer se till att få din bostad såld! Ring oss på 08–4703350 eller besök våra mäklarkontor på Råsundavägen 118 och Råsundavägen 123 i Solna.

Med Vänliga Hälsningar

Dina mäklare på Notar Solna

¿Necesita un agente inmobiliario en Solna?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Solna
Råsundavägen 118, 169 50, Solna

Horario de atención

Måndag: 08:00-18:00
Tisdag-Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Solna

Pasha Sabouri
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Lawan Farag
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Michaela Holmström
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Kamjar Shahi
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Sofia Andersson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Patrik Barej
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Hamilton Elander
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Hanna Hedström
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Gurvinder Singh
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Sofia Sundqvist
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Emma Vallin
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Jacob Habib
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Elin Johansson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Lucas Persson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Teo Rosén
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Isac Marohn
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Josefine Larsson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Sara Hultman
Asistente de corredor
Fredrika Anger
Asistente de corredor
Katarina Korpe
De baja por paternidad, Asistente de corredor

Vanliga frågor & svar om mäklare i Solna