Din mäklare i Gröndal

Är du ute efter en mäklare i Gröndal? Våra fastighetsmäklare i Gröndal har en lång erfarenhet och relation till Gröndal. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Gröndal också!

Fastighetsmäklare i Gröndal sedan 2014

Gröndal är förmodligen Stockholms mest attraktiva närförort. Notar är Gröndals mest attraktiva mäklare med stor marknadsandel. Vår stadsdel växer så det knakar och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Vi har i dagsläget tre framgångsrika kontor i stadsdelen. Notars starka varumärke anlitas av de boende i Gröndal med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris. I vårt starka team finner ni flera av Sveriges bäst säljande mäklare.

Marknadsledande i Gröndal

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med över 30 lokala kontor. I dagsläget är vi den marknadsledande fastighetsmäklaren i Gröndal. Vår produkt är helt komplett och innefattar branschens mest omfattande marknadsföring vilket gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just Din bostad.

Flest spekulanter

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Gröndal, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare i Gröndal kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och således det HÖGSTA slutpris som marknaden är villig att betala.

Anlita Notar Gröndal

Vi förmedlar bostadsrätter och småhus i Gröndal, Liljeholmen, Årstadal, Midsommarkransen, Telefonplan, Hökmossen, Aspudden, Örnsberg, Axelsberg, Hägerstensåsen, Västertorp, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Sätra, Alby, Skärholmen, Vårberg och Vårby Gård. Vi utför kostnadsfria värderingar, skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar. Anlita Notar Gröndal för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris.

Hos oss hittar du din bostad i Gröndal

Våra fastighetsmäklare är experter på området och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Hos oss kan du enkelt skapa en bostadsbevakning som tipsar dig om matchande bostäder. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Liljeholmen

Liljeholmen har under åren genomgått stora förändringar. T-banan har däckats över av moderna bostadshus och butiker. Här finns en stor bussterminal och populär galleria med flertalet butiker, restauranger och service. Kommunikationerna i området är mycket goda tack vare tunnelbanans röda linje, tvärbana, bussar och flygbussarna.

Gröndal

Med grönskande omgivning ges känsla av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför tullarna. Här har man mysiga Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser så som klippbaden i centrum eller nedanför vid Mörtviken.

Midsommarkransen

En oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. Här ligger även flera underbara inredningsbutiker.

Aspudden

Attraktiv och kulturhistoriskt värdefull stadsdel som präglas av byggnader och områden från olika tider. Här erbjuds god kommunikation, mysiga restauranger, caféer samt härliga butiker längs med paradgatan som sträcker sig igenom området.

Hägerstensåsen

Gediget område med trevliga omgivningar, mysigt centrum och grönskande kvarter. Flertalet byggnader från 40-talet med en härlig charm. Kommunikationer är goda med bussar och tunnelbana.

Västertorp

Trevligt centrum med allt man kan tänkas behöva så som bageri, bank, restauranger och matbutiker. Närliggande utomhusbad, fotbollsplan och populära lekparken ”Lugnet” finns i området.

Fruängen

Vardagsnära natur och parkstråk samt en närhet till Långbro park ger stora kvalitéer för de som bor i området. Utöver härliga promenadstråk erbjuds även flera affärer, god service och kommunikationer i centrum. Tunnelbanan tar dig till stan på ca 20 min och bussar mot Älvsjö och Skärholmen trafikerar stadsdelen.

Mälarhöjden

Populärt område bland barnfamiljer med uppskattat villaområde nära vatten och natur. För den friluftsintresserade så är denna stadsdel optimal. Fantastiska badmöjligheter tack vare Klubbensborgs badplats och Mälarhöjdsbadet. Här finns även en småbåtshamn. Mälarhöjden erbjuder ett flertal förskolor i området belägna inom promenad- och cykelavstånd. I området finns röd tunnelbanelinje.

Kontakta våra mäklare i Gröndal

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Gröndal för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Ring oss på 08–681 99 80 eller besök våra bemannade mäklarkontor på Nybohovsbacken 24-26 eller Tellusborgsvägen 79.

¿Necesita un agente inmobiliario en Gröndal?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Gröndal
Gröndalsvägen 23, 117 66, Hägersten

Horario de atención

Vi är ofta ute på ärenden och kan därför inte alltid hålla kontoret öppet i Gröndal.
Kontoret i Liljeholmen är alltid öppet och bemannat
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Gröndal

Signe Caroline Sjövall
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Nicklas Talvitie
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Jessica Alvå
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Johanna Dahlerus
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Jonas Lindström
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Fadi Shamoun
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Hanna Elfsson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Beatrice Bredler
Asistente de corredor, Responsable de Acceso

Vanliga frågor & svar om mäklare i Gröndal