Din mäklare i Sundsvall

Är du ute efter en mäklare i Sundsvall, Timrå, eller Ånge? Våra fastighetsmäklare har en lång erfarenhet och relation till området. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Sundsvall, Timrå, och Ånge!

Fastighetsmäklare i Sundsvall

Vi som arbetar här som fastighetsmäklare har en lång erfarenhet. Vi ser hur stadsdelen växer och hundratals nya bostäder planeras för de kommande åren. Notar har en stor mäklarstab som består av 3 fastighetsmäklare och 1 mäklarassistent. Vårt mål är att skapa nöjda och återkommande kunder och naturligtvis att sälja till bästa slutpris.

Köpa och sälja bostad i Sundsvall

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Ska du köpa bostad i Sundsvall är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Våra mäklare är experter på området och ser till att ni känner er trygga i att hitta ert nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på era frågor och berätta mer om varför ni kan känna er trygga med oss!

Våra områden

Haga

En vacker stadsdel som har mycket att erbjuda. Det finns många vackra sekelskifteshus som är en upplevelse att se och närheten till naturen är också en stor fördel. Det finns även en hel del allmän service som förskolor, skolor, restauranger, affärer och mycket mer. Det är ett område som är perfekt för barnfamiljer och det är lätt att ta sig till och från området. Jag tycker att Haga är en bra stadsdel att bo i och det finns mycket att upptäcka.

Njurunda

Njurunda är ett trevligt område med mycket att erbjuda. Det finns ett stort näringsliv och området har all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Det finns många bostäder för alla typer av behov, och det finns även ett stort utbud av förskolor och skolor. Det är ett område som har ett lugnt och tryggt läge vid Ljungan och det finns ett flertal sevärdigheter som är väl värda att besöka. Njurunda är ett område som är väldigt populärt och som jag tycker är ett bra område att bo i.

Östermalm

Östermalm är ett härligt område som har mycket att erbjuda. Området har ett stort utbud av boendemöjligheter som lägenheter, radhus och villor. All tänkbar service finns innanför gränserna, och det finns även ett flertal lekplatser. Området är också väldigt nära till bussar och tåg som gör att det är lätt att ta sig in till centrala Sundsvall. Östermalm är ett område som passar för alla typer av familjer och jag tycker det är ett område som är väldigt trevligt att bo i.

Granloholm

Granloholm är ett vackert område som har mycket att erbjuda. Det finns många sevärdheter som är väl värda att besöka, och området har ett stort näringsliv och all tänkbar service. Det finns även ett flertal förskolor och skolor. Granloholm är också ett område som är perfekt för barnfamiljer, och det är lätt att ta sig till och från området. Jag tycker att Granloholm är ett område som är väldigt trevligt att bo i.

Bosvedjan

Bosvedjan är ett trevligt område som har mycket att erbjuda. Området har ett stort utbud av bostäder och det finns även ett flertal förskolor och skolor. Det finns också en hel del service och nöjen som gör att det är lätt att ta sig till och från området. Bosvedjan är också ett område som har ett lugnt läge vid Indalsälven, och det finns många sevärdheter som är väl värda att besöka. Jag tycker att Bosvedjan är ett område som är väldigt trevligt att bo i.

Alliero

Alliero är ett härligt område som har mycket att erbjuda. Området har ett omfattande näringsliv och all tänkbar service finns inom bekvämt avstånd. Det finns många bostäder för alla typer av behov, och det finns även många förskolor och skolor. Alliero är ett område som är väldigt barnvänligt, och det finns också en hel del lekplatser och natur som är väl värda att besöka.

Timrå

Timrå är ett trevligt område som har mycket att erbjuda. Området är känt för sina vackra sekelskifteshus och det finns ett omfattande näringsliv. Det finns många förskolor och skolor, och det finns även ett stort utbud av affärer och restauranger.

Ånge

Ånge är en naturskön kommun belägen i Sundsvallsregionen i norra Sverige. Med sina vidsträckta landskap, frodiga skogar och pittoreska vattendrag är området ett paradis för naturälskare och friluftsentusiaster.

Kontakta våra mäklare i Sundsvall, Timrå & Ånge

Det första steget är att en av våra mäklare kostnadsfritt värderar din bostad. Bjud hem oss på ett möte, och låt oss bevisa att vi är den bästa mäklarbyrån i Sundsvall och Timrå. Så, kontakta oss på Notar Sundsvall & Timrå om du ska sälja din bostadsrätt, din villa eller ditt fritidshus. Du är varmt välkommen att ringa oss på 072 213 30 98 eller titta in på vårt kontor i centrala Sundsvall, Storgatan 22.

Välkommen in önskar Ayhan, Jimmie & Daniel

¿Necesita un agente inmobiliario en Sundsvall?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Sundsvall
Storgatan 22, 852 31, Sundsvall

Horario de atención

Måndag-fredag: 08:00-17:00

Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Sundsvall

Ayhan Yagci
Agente inmobiliario Aut, Franquiciado
Mis ventas
Jimmie Gustafsson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Daniel Ghebermichail
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Ella Söderqvist Karlsborn
Asistente de corredor

Vanliga frågor & svar om mäklare i Sundsvall