Din mäklare i Göteborg

Vårt mål är att du efter en försäljningsprocess med oss ska känna dig trygg med att vi med största engagemang har tagit hand om dig och din försäljning på bästa sätt.

Ditt livs bästa affär

Vi vet att det här förmodligen är en av de största affärerna i ditt liv och för oss är det viktigt att du får den stöttning du behöver genom hela processen. Som mäklare har vi fått förtroendet att hjälpa många att hitta sina nya hem och samtidigt hjälpa till att gå vidare från sina tidigare bostäder. För oss handlar det inte bara om att sälja din bostad, vi skapar en upplevelse och erfarenhet som du kan känna dig trygg i. Tillsammans lägger vi upp en plan och en strategi som gör att du har full inblick och kontroll på vad nästa steg i processen är.

Fastighetsmäklare Göteborg

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar i Göteborg är erfarna mäklare med god lokalkännedom. Vårt kontor är beläget i Västra Göteborg och ger oss en bra utgångspunkt till Göteborgs alla områden. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja till högsta möjliga slutpris! Göteborg har många boendealternativ att välja mellan, med ett stort utbud av både villor, radhus och bostadsrätter samt tomter och fritidshus. Oavsett vart du ska sälja ditt boende i Göteborg så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare! Vår starka drivkraft, erfarenhet och vårt affärsmässiga engagemang tillsammans med vårt breda kundnät och vår väl utarbetade marknadsföringsstrategi gör att vi kan sälja din bostad till högsta möjliga slutpris! Vi har noga utvalda fotografer och stylister med många års erfarenhet, tillsammans skapar vi en helhetslösning där kvalitet och professionalitet ligger i fokus. Börja med att bjuda hem oss på ett personligt och kostnadsfritt rådgivningsmöte och låt oss presentera hur vi kan vägleda dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa dig!

Notar Göteborg i samarbete med Stadsmissionen

Hos oss på Notar Göteborg tror vi att det är viktigt att ge tillbaka. Vårt erbjudande är enkelt: Boka ett möte med oss så ger vi en matkasse samt två mellanmål till de som behöver det mest. Vi är stolta över att lansera en meningsfull kampanj, med syfte att göra en positiv inverkan på människors liv som har det tufft i Göteborg.

Stadsmissionen har länge varit en stöttepelare i Göteborg och har i många år arbetat outtröttligt för att hjälpa människor i nöd. De erbjuder skydd, mat och avgörande hjälp till familjer och människor som genomgår utmanande tider. Deras engagemang att göra skillnad går hand i hand med våra grundläggande värderingar.

Vi förstår att en stark gemenskap bygger på grunden av omtanke och medkänsla. Därför är vi dedikerade till att göra vårt bidrag till samhället och vi vill att du ska vara en del av det här initiativet. Hjälp oss att göra en meningsfull insats till de som behöver det mest!

Hos oss hittar du din blivande drömbostad i Göteborg

Söker du bostad i Göteborg hjälper vi självklart dig med det. Slå oss en signal eller kontakta oss via mejl. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Ni är givetvis varmt välkomna på våra visningar där vi kan svara på alla era frågor och kommer göra allt vi kan för att få er att känna er trygga med er bostadsaffär.

Våra områden

Göteborg

Oavsett var i Göteborg du bor eller vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Vi ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende och vägleder dig gärna i alla frågor som kan tänkas uppstå. Vare sig du letar bostad eller vill sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Särö

Särö är en naturskön och exklusiv kustnära ort som ligger strax söder om Göteborg. Det är ett område som präglas av eleganta villor, grönskande natur och vacker skärgårdsmiljö. Här kan du njuta av långa promenader längs vackra stränder, klippor och skogar. Skärgården runt Särö erbjuder även möjligheter till båtliv, fiske och avkoppling på öar och vikar. Golfentusiaster kan njuta av spektakulär golf med havsutsikt som bakgrund i närheten av Särö.

Billdal

Billdal är en charmig och idyllisk stadsdel belägen söder om centrala Göteborg. En av de mest framträdande egenskaperna i Billdal är närheten till havet och kusten. Här kan du njuta av härliga promenader längs varma klippor, andas in den friska luften och koppla av vid bryggorna. Området har en trygg och lugn atmosfär, vilket gör det till en attraktiv plats för barnfamiljer att bosätta sig med närhet till många bra skolor och förskolor. Med goda kommunikationsförbindelser kan du enkelt pendla till och från stadens centrum.

Hovås

Hovås är en exklusiv och attraktiv stadsdel som ligger vid kusten söder om centrala Göteborg. Det är ett område som erbjuder en kombination av natursköna omgivningar och närhet till både havet och stadens bekvämligheter. En av de mest framträdande egenskaperna i Hovås är dess fantastiska läge vid kusten. Här finns ett stort urval av lokala butiker, restauranger och caféer. Det finns också skolor, förskolor och idrottsanläggningar i området, vilket gör det till en attraktiv plats för familjer att bo och växa i.

Askim

Askim är en charmig och mångsidig stadsdel som ligger längs kusten i södra Göteborg. Det är ett område som kombinerar natursköna omgivningar, en aktiv hamnmiljö och närhet till både grönområden och stadens bekvämligheter. Askimsbon är bortskämd med oändliga badmöjligheter, inte nog med badpiren på Askimsbadet och fina klippor finns även två badsjöar inom nära räckhåll. Här finns även Sveriges äldsta golfbana belägen, anrika Göteborgs golfklubb.

Tynnered

Tynnered är en mångsidig och väletablerad stadsdel som ligger i södra delen av Göteborg. Det är ett område med en blandning av bostadsområden, grönområden och närhet till en av Göteborgs största shoppingcenter, Frölunda Torg. En promenad bort når du sköna klippbad och med spårvagnen befinner du dig i centrala Göteborg på nolltid.

Frölunda

Frölunda är en levande och populär stadsdel som ligger i sydvästra delen av Göteborg. Det är ett område som erbjuder en kombination av bostadsområden, shoppingmöjligheter, grönområden och närhet till badplatser. Havet och naturen är påtagligt lättillgängligt men ger trots det inte avkall på storstadens utbud. I Frölunda finner du hundratals butiker, flera badplatser, skog och storstadspuls inom cykelavstånd.

Högsbo

Högsbo en attraktiv och väletablerad stadsdel i södra Göteborg. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården ligger ett stenkast från Högsbo. Här är naturen alltid närvarande. När kvällen kommer och en middag på stan känns lockande hoppar du på spårvagnen och befinner dig inom 5 minuter i gemytliga Linnéstaden och dess restaurang- och barliv. Marklandsgatan och dess kommunikationsmöjligheter är en knytpunkt som smidigt förbinder Högsbo med andra delar av Göteborg.

Flatås

Flatås en fridfull och grönskande stadsdel i nordvästra Göteborg. Med sina naturområden och sin familjevänliga atmosfär skapar Flatås en attraktiv plats att bo på för dig som söker närhet till naturen och en lugn livsstil. Med bekvämligheter, service och goda kommunikationsförbindelser är Flatås en plats där du kan njuta av en harmonisk livsmiljö.

Långedrag

En av de mest framstående egenskaperna i Långedrag är dess magnifika hamn och marina. Här kan du se segelbåtar, motorbåtar och fiskefartyg som guppar i vattnet och skapar en idyllisk kustmiljö. Hamnen är en central plats där människor samlas för att njuta av båtlivet. Ta en promenad genom villakvarteren i Hagen ut till Saltholmen och vidare med båt ut till Göteborgs mysiga övärld. Lockar Göteborgs stadsliv igen, så hoppa på spårvagnen från Saltholmen och färdas genom lummiga kvarter in emot stadens puls. Stadsdelen har också en trevlig strandpromenad som sträcker sig längs kusten.

Kontakta våra mäklare i Göteborg

Du är varmt välkommen att kontakta oss redan nu för mer information och för att boka en kostnadsfri värdering.

Vänliga hälsningar,

Notar Mäklare Göteborg

Hos oss hittar du din blivande drömbostad i Göteborg

Söker du bostad i Göteborg hjälper vi självklart dig med det. Slå oss en signal eller kontakta oss via mejl. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Ni är givetvis varmt välkomna på våra visningar där vi kan svara på alla era frågor och kommer göra allt vi kan för att få er att känna er trygga med er bostadsaffär.

¿Necesita un agente inmobiliario en Göteborg Väster?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Göteborg Väster
August Barks Gata 23B, 421 32, Göteborg

Horario de atención

Måndag-fredag: 08:00-17:00

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Göteborg Väster

Elin Edström
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Oskar Rydström
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Malin Wallén
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Jacob Ryberg
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Sara Hultman
Asistente de corredor

Vanliga frågor & svar om mäklare i Göteborg Väster