Din mäklare i Farsta och Sköndal

Är du ute efter en mäklare i södra Stockholm? Våra fastighetsmäklare har en lång erfarenhet och relation till området. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad också.

Fastighetsmäklare i Farsta och Sköndal sedan 2012

Vi mäklare i Farsta och Sköndal besitter över 50 års erfarenhet av förmedling av bostadsrätter så väl som fastigheter. Denna kompetens är utspridd på 6 medarbetare varav 4 fastighetsmäklare och 2 mäklarassistenter. Var och en av oss med god statistik på rekordpriser, nöjda parter och ett enormt engagemang. Vi förmedlar främst bostadsrätter och fastigheter i Norra Sköndal, Lilla Sköndal, Farsta, Farsta Strand, Fagersjö, Hökarängen, Skogås, Drevvikstand, Trångsund, Stortorp, Sjöängen och Länna.

Vi besitter kompetensen och erfarenheten för att sälja just er bostad till rekordpris. Tack och vare vår tidigare erfarenhet så vet vi att varje förmedling är unik och måste därmed anpassas efter den rådande marknaden och just era förutsättningar. Receptet för er lyckade bostadsaffär ligger främst i vår överlägsna marknadsföring som ger er flest spekulanter tillsammans med en tydlig plan och en försäljningsstrategi anpassad efter just er bostad. Vi själva sätter väldigt höga krav på oss själva och uppmanar er att göra samma sak. Utöver receptet på en väldigt lyckad försäljning så har vi även unika möjligheter att hjälpa er i köpprocessen. Tack och var de unika förutsättningar som Notar bidrar med så har vi även möjligheten att följa våra kunder utanför våra fokusområden, vi får med andra ord på rekommendationer och från följdaffärer även förmedla bostäder i övriga delar av Stockholm.

Hos oss hittar du din blivande drömbostad i Farsta

Söker du bostad i Farsta hjälper vi självklart dig med det. Slå oss en signal eller kontakta oss via mejl. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Varmt välkomna på våra visningar!

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Farsta

Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. Här bor man med närhet till sjöar, natursköna områden, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar.

Fagersjö

Fagersjö är ett lugnt och barnvänligt område beläget utmed Magelungens norra strand. Området har blandad bebyggelse med flerfamiljshus, villor och radhusområden. Promenadavstånd eller en kortare bilfärd på ca 5 minuter finns Farsta centrum med all tänkbar service med ca 150 butiker och restauranger.

Norra Sköndal

Området är ett levande barnfamiljsområde med lugna gator som ringlar sig runt villaområdet där Sköndals lummiga skogspartier väntar runt varje husknut. Närhet till naturreservat, friluftsliv och bra kommunikationer med direkt bussar till Stockholm City och Gullmarsplan.

Lilla Sköndal

I det nybyggda bostadsområdet Lilla Sköndal bor man med närhet till stadens puls samtidigt som skog, friluftsområden, bad och fiske ligger precis runt knuten. Bostadsområdet är lugnt och barnvänligt med många fina lekplatser och förskolor i närheten. Här blandas stadsmässiga villor, flerfamiljshus och radhus.

Trångsund

Trångsund är en lugn och trevlig ort belägen mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur med många fina bad och promenadstråk.

Skogås

Skogås är ett populärt och barnvänligt område där du bor lugnt med närhet till naturen som ger tillgänglighet till vackra promenadstråk, motionsslingor och bad vid Sjön Drevviken.

Länna

Länna är ett lummigt och populärt område med närhet till olika naturreservat och sjöarna Drevviken och Magelungen. I området har det byggts hundratals nya bostäder senaste åren.

Kontakta våra mäklare i Farsta & Sköndal

Vi utför även kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar i syfte för omförhandling av era lån eller andra ärenden. Våra fastighetsmäklare hjälper också till i ärenden där ni endast behöver hjälp med upprättandet av köpehandlingar. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss på Notar Farsta för en öppen och förutsättningslös diskussion där vi kan diskutera hur just ni ska få högsta möjliga slutpris eller hur vi kan bistå er i just er process. Utöver detta så värnar vi också om den lokala företagsverksamheten i Sköndal samt lokal ungdomsidrott. Vi är därför aktiva medlemmar i Sköndals företagsförening samt STOLTA sponsorer till Sköndals IK och GT Söder. Med vänliga hälsningar Per, Robin, Simon, Rajib, Cherry och Hedda.

¿Necesita un agente inmobiliario en Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna
Sköndalsvägen 81, 128 66, Sköndal

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna

Per Knaust
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Robin Ström
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Simon Strand
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Cherry Tongsan
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Rajib Alam
Asistente de corredor
Hedda Ehne
Asistente de corredor

Vanliga frågor & svar om mäklare i Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna