Din mäklare i Hägersten

Hägersten är Stockholms mest attraktiva närförort! Notar är Hägerstens mest attraktiva mäklare med stor marknadsandel. Vi har varit verksamma i Hägersten sedan början av 2000-talet och har de senaste åren varit Hägerstens marknadsledande fastighetsmäklare. Vi har i dagsläget tre framgångsrika mäklarkontor i Hägersten och Liljeholmen. Notars starka varumärke anlitas av de boende i Hägersten med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris. I vårt starka team finner Du flera av Sveriges bästa säljande mäklare med flera tusen försäljningar på meritlistan.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med över 30 lokala kontor. I dagsläget är vi den mest anlitade mäklarbyrån med cirka 8000 lyckade försäljningar i bagaget. Vår produkt är helt komplett och innefattar branschens mest omfattande marknadsföring vilket gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just Din bostad.

Vi vet hur just Din bostad ska säljas till rekordpris. Våra mäklare i Hägersten har stor kunskap, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring som skapar bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare i Hägersten kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och således det HÖGSTA slutpris som marknaden är villig att betala.

Vi utför kostnadsfria värderingar, skriftliga värderingsintyg för att omförhandla Dina lån hos banken, upprättande av köpehandlingar, s.k. skrivuppdrag samt agerar köpcoach för att hjälpa Dig att finna Ditt nya drömhem i Hägersten eller annan stadsdel.

Hos oss hittar du din bostad i Hägersten

Om Du söker en ny bostad i Hägersten är Du hjärtligt välkommen till våra kontor eller besöka någon av alla våra visningar för att diskutera hur vi kan hjälpa Dig i Ditt bostadssökande. Vi arbetar aktivt med vårt stora spekulantregister och kan enkelt matcha Dig mot våra mäklares objekt i området.

Våra områden

Vi har duktiga mäklare som är specialiserade på bostadsrätter, fastigheter, kedjehus, radhus och småhus i ditt område. Nedan är samtliga områden där vi är verksamma.

Midsommarkransen

Förmodligen Stockholms populäraste närförort! Han kan du strosa kring varierad arkitektur med allt från omskriven nyproduktion, härlig funkiskaraktär samt kulturminnesmärkta byggnader uppförda för över 100 år sedan. Njut av ett myller med restauranger, parker, butiker och lokala näringsidkare som lyfter stadsdelen mot skyarna. Guldkornet är utan tvekan Svandammsparken som om sommaren är en prunkande oas.

Telefonplan

Ett hajpat område som utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. Här samlas idag många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. År 2004 flyttade Konstfack och Designens hus in i Ericssons gamla telefonfabrik och sedan dess har området moderniserats och attraherat en allt större målgrupp som besöker restaurang Landet, Klättercenter Telefonplan, Hamburger-haket KRUBB och Söderbergs anrika Bageri.

Hökmossen

Med en kort promenad från Telefonplan tunnelbanestation finns du härliga Hökmossen som ursrunger från ett torp på Västberga ägor - ett torp som så småningom blev en gård. Idag finns Hökmossens gård kvar invid Södertäljevägen i korsningen Hökmossevägen-Korpmossevägen. Byggnationen är varierande och består mestadels av småhus och flerbostadshus uppförda kring 1940–1950. I närområdet finner du utomhusbad, grönskande skogar, utomhusgym, restauranger, handelsplats samt utmärkta kommunikationer.

Aspudden

Oerhört populärt område med vackra sekelskiftesbyggnader och charmiga funkishus. Här finns ett flertal grönskande parker, bland annat Aspuddsparken med egen golfbar och 4H-gård, bra utbud av restauranger, kvartersbutiker och mysiga caféer. Otrolig närhet till Vinterviken med kolonilotter, trädgårdscafé & Mälarens glittrande vatten!

Hägerstensåsen

Här bor man i mysiga och lugna 40-talskvarter med närhet till det mesta. I centrum finns god service med en välsorterad ICA, spelbutik, blomsteraffär, restauranger samt populära Café Gården där du kan avnjuta en mysig frukost. Området gränsar till populära Telefonplan med Konstfack, SATS, flertalet restauranger och caféer. Nära beläget finns även fina grönområden och härliga Vinterviken. Bra kommunikationer med både buss och tunnelbana.

Västertorp

Lummigt och mysigt område med närhet till det mesta. Här finns två tunnelbanestationer och ett trevligt centrum med det man kan tänkas behöva såsom bank, sushi, pizzerior, restaurang, kvarterskrog, butiker och två mataffärer. Här finns även populära och mysiga konditoriet "Bakstugan”. I Västertorp har man tillgång till stor lekplats, basketplan, fotbollsplan, utegym, Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet.

Fruängen

I populära Fruängen är de flesta hus uppförda runt 1960-talet kring stora gårdar med mycket orörd natur mellan husen. I arkitekturen syns tydliga stildrag från folkhemsvisionen. I den östra delen av Fruängen finns kedjehus och parhus vilket ger en fin variation. Gatorna i Fruängen är uppkallade efter berömda svenska kvinnor som Agnes Lagerstedt, Ellen Key, Fredrika Bremer, Elsa Beskow, Jenny Nyström och Karin Boye. I Fruängen finns något kul att göra oavsett om du är barn, ungdom eller vuxen. Detta gäller särskilt för den som tycker om att hålla sig aktiv. Det är knappt fem minuter med bil till Skärholmens stora centrum och handelsplats för shopping och livsmedel. Här finns allt du behöver och lite till i cirka 200 butiker fördelade på 90 000 kvm i söderorts största innecentrum.

Mälarhöjden

Mycket populärt villaområde med gångavstånd till Mälaren med badplatser och vackra promenadstråk längs vattenlinjen. I ett av söderorts mest trivsamma kvarter trivs man och familjekänslan är påtaglig. I centrum finns livsmedelsbutik och röda linjens t-bana som endast tar cirka 15 min till city. I närområdet finns även välrenommerad grundskola samt flera förskolor för barn i alla åldrar.

Liljeholmen

Ett trevlig och centralt område som erbjuder allt från fina bostäder, shopping i Liljeholmens galleria med ett 90-tal butiker, service, lummiga promenadstråk och badmöjligheter runtom populära Trekanten samt otroligt goda kommunikationer med bussar, tunnelbana, tvärbana, flygbussar mm. Härifrån når man trendiga Hornstull med en kortare promenad och längtar man till Skärgården kan man ta en direktbuss till Trosa.

Gröndal

En grön oas belägen mellan Mälarens lopp, Hornstull och Vinterviken. Oerhört populärt område med gemytlig småstadskänsla och blandad arkitektur vilket för tankarna till en småstad på landsbygden. Extrem närhet till såväl natur och bad som service, skolor och kommunikation.

Årstadal

Vackra Årstadal är en växande stadsdel beläget mittemellan Liljeholmskajen, Årstaberg och Nybodahöjden. Här finns möjligheten att bo i ett område som verkligen har allt inom ett kortare promenadavstånd såsom skolor och förskolor, matbutiker, SATS, bank och flertalet trevliga restauranger precis intill kajkanten vid vattnet. Kommunikationerna är goda med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och bussar på nära avstånd samt en stor närhet till Södermalms puls och populära Tantolunden genom en promenad på ca 15 minuter över Liljeholmsbron.

Axelsberg-Örnsberg

Trevligt bostadsområde bestående av funkishus och nyproducerat. Här finns mysiga hamnmiljöer i form av Hägerstenshamnen, Örnsbergs båtklubb och Örnberget som ligger cirka 30 meter över mark och bjuder på en slående utsikt över östra Mälarens inlopp. Närhet till all tänkbar service och kommunikation, du tar dig till Slussen på bara elva minuter!

Vårberg

Vårberg ligger i ett naturskönt läge vid Mälarens strandkant. Sätras naturreservat, fina utkiksplatser så som Vårbergstoppen, promenadstråk längs med Mälarens vatten. Gångavstånd till Johannesdalsbadet och Sätraängsbadet. Vårberg Centrum har ett välutbyggt utbud av service, matbutiker och restauranger, populära loppmarknaden i Vårberg. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer, apotek, frisörer och skönhetssalong. Bra med kommunikationer som tunnelbana och bussar. I området finns gott om skolor, förskolor, lekplatser och idrottsplatser. I närheten finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger.

Skärholmen

Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Byggnationen är varierande och består mestadels av småhus och flerbostadshus uppförda kring 1964–1975. Skärholmen finns gott om möjligheter till friluftsliv, med närhet till Mälarens vatten och stränder. Njut av bad, båtliv, fiske och promenader längs strandpromenaden och caféer som Skärholmens gård. Bra kommunikationer med busstorg och Skärholmens tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Andra sidan motorvägen så finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, lekland och bowling.

Sätra

I Sätra har du naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. Skärholmens Gård ligger också inom gångavstånd med ett mycket omtyckt café. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana, ute-gym, motionsslingor och fotbollsplaner med både gräs- och grusplaner. Sätra skolan, Engelska Skolan och flera förskolor finns i Sätra. I Sätra Centrum med Tunnelbana och mataffärer, apotek, restauranger och pizzerior. Till Stockholm C tar det ca 17 min med T-bana. En kopp kaffe kan också intas på Café Lyran eller Klubbensborg. Det finns bussar som går till Hägerstensåsen, Bredäng C, Skärholmens C och Kungens Kurva med Sveriges största IKEA, affärscentrum och nöjescentrum Heron City med SF Biograf.

Bredäng

I Bredängs Centrum erbjuds cirka tiotal butiker, caféer och restauranger. Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med mysiga strövområden och joggingspår längs Mälaren. Kort promenad till Mälarhöjdsbadet och dess sandstrand med hopptorn, här kan du grilla och bada. Promenadväg längs Mälarens strand ända in till Vinterviken. Populära konditori Lyran ligger ett stenkast bort. Skola och förskola finns i närheten. Här finns tunnelbanans röda linje som tar dig till city på cirka 15 minuter. Det går bussar till och från Fruängen och Skärholmen. Byggnationen är varierande och består mestadels av småhus och flerbostadshus uppförda kring 1962–1967.

Kontakta våra mäklare i Hägersten

Kontakta oss om du önskar en gratis värdering eller funderar på att sälja din bostad. Våra mäklare guidar dig genom vår framgångsrika försäljningsplan som under de senaste 20 åren levererat fler rekordpriser än någon annan mäklarbyrå i Hägersten. Anlita Notar Hägersten för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris - Tillsammans kommer vi nå ett otroligt högt rekordpris!

Med vänliga hälsningar Fadi, Jonas, Hanna, Ferhat, Signe Caroline Nicklas, Jessica, Johanna, Tammar, Louise, Milo och Ellen.

¿Necesita un agente inmobiliario en Hägersten?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Hägersten
Tellusborgsvägen 79A, 126 29, Hägersten

Horario de atención

Måndag – Torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.
Avvikande öppettider under sommaren.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Hägersten

Fadi Shamoun
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Jonas Lindström
Agente inmobiliario Aut, Franquiciado
Mis ventas
Hanna Elfsson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Ferhat Can
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Ellen Johansson
Asistente de corredor, Responsable de Acceso
Signe Caroline Sjövall
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Nicklas Talvitie
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Jessica Alvå
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Johanna Dahlerus
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Fredrik Hansson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Beatrice Bredler
Asistente de corredor, Responsable de Acceso
Milo Lidén
Asistente de corredor

Vanliga frågor & svar om mäklare i Hägersten