Din mäklare i Västerås

Är du ute efter en mäklare i Västerås? Våra fastighetsmäklare har en lång erfarenhet och relation till Västerås. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Västerås!

Fastighetsmäklare i Västerås

Västerås som stad växer och här byggs det för en attraktiv tillvaro. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Västerås vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med flera års erfarenhet och god lokalkännedom. Notar växer som mäklare i området och idag en av Västerås största mäklarkontor. Vi är idag nio fastighetsmäklare och två mäklarassistenter på vårt kontor. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris! Under vår tid som mäklare har vi fått förtroendet att förmedla en betydande mängd lägenheter, villor samt fritidshus i områden som bland annat Centrum, Östermalm, Haga, Viksäng, Gideonsberg, Malmaberg, Vega, Gryta, Öster Mälarstrand och Lillåudden med omnejd. Västerås och Västmanland har många boendealternativ att välja mellan med stort bestånd av både villor, radhus och bostadsrätter men även tomt och fritidshus. Oavsett om du ska sälja ditt boende i Västerås eller Västmanland så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare! Den lokala närheten och lokalkännedomen är viktig för oss i förmedling av ditt boende. Börja med att bjuda hem oss på en kostnadsfri värdering, dvs. ett förutsättningslöst och personligt möte med en av våra mäklare, så kan vi bevisa att vi är Västerås bästa fastighetsmäklare! Vår starka drivkraft och vårt fantastiska engagemang tillsammans med vårt breda spekulantregister och utsökta marknadsföring gör att vi säljer din bostad till högsta möjliga slutpris!

Hos oss hittar du din bostad i Västerås

För oss är köpet lika viktigt som försäljningen av din bostad. Vårt mål är att få dig att känna dig trygg genom hela din bostadsaffär från början till slut. Våra mäklare är experter på området och har god kunskap om de objekt dem förmedlar, på så sätt kan du känna dig trygg i att köpa din bostad via oss. Vi vet att köpet av en bostad kan vara ett större steg än försäljningen och därför vi är måna om att finnas till hands och kunna svara på dina frågor. Hjärtligt välkommen på våra visningar så hjälper vi dig att reda ut dina funderingar!

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Vårt kontor täcker samtliga områden i Västerås och Västmanland, nedan följer några av de områden vi har god kunskap om.

Centrum

Här bor du mitt i stan med direkt närhet till allt vad Västerås city har att erbjuda samt gångavstånd till tågstationen och Mälaren. Mångfacetterat utbud av butiker och restauranger samt en kort promenad ner till hamnen och Lögarängen. Grönområden finns det gott om genom såväl Vasaparken och Rudbecksparken som Djäkneberget samt promenadstråk längs Svartån mot kolonilotterna.

Viksäng

Viksäng är ett omåttligt populärt område och har närhet till det mesta. Cykelavstånd till City och tågstationen, men även till grönområden såsom Björnön, Mälarparken och promenadstråk längs Mälaren. Här finns bra med kommunikationer som tar dig in till stan på 10 min. I området återfinns även Viksäng centrum med stort serviceutbud, bland annat ICA, vårdcentral, apotek och bibliotek. Mycket brett utbud av skolor, från förskolor till högstadieskolor.

Gideonsberg/Skallberget

Beläget på populära och lättillgängliga Skallberget med närhet till det mesta du kan tänka dig. Skola, förskola och matbutik inom gångavstånd, Västerås city och tågstation på bekvämt cykelavstånd, Stenby en kort bilfärd bort samt direkt tillgång till E18 för er som pendlar.

Malmaberg/Haga

Ett par kilometer från city når du detta eftertraktade område med både lägenheter och villor. Lugnt område med nära access till E18. Utöver detta erbjuds ett stort utbud av både grönområden, skolor, livsmedelsbutiker, service och kommunikationer.

Vega

Här bor du i ett mindre bostadsområde med närhet till centrum, högskolan och Rocklunda fritidsområde som erbjuder både motionsspår olika idrottsanläggningar. Goda kommunikationer och livsmedelsbutik inom gångavstånd.

Önsta Gryta

Önsta Gryta ligger ungefär 5 kilometer norr om den centrala delen av Västerås, ett barnvänligt område med skog och parker samt centrum med kiosk, pizzeria, vårdcentral och apotek.

Öster Mälarstrand

Attraktivt område med vatten, grönområden, gym och caféer som närmsta granne. Närhet till Steam Hotel och tågstation inom behändigt avstånd. Ett område med mycket rörelse och ständig utveckling. Fantastiska promenadstråk och cykelvägar som tar er ner till city på ca 7 min.

Lillåudden

Ett område nära som ger dig möjligheten att bo med närhet till både centrum och Mälaren. För dig som pendlar nås tågstation inom 5 minuters gångavstånd. Vidare finns förskolor, lekparker och populära restauranger vid hamnen.

Mäklararvode Västerås

Har du en bostad i Västerås och undrar vad vi kan erbjuda dig för mäklararvode? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Kontakta våra mäklare i Västerås

När du ska sälja din bostadsrätt, villa eller hus ska du kontakta Notar Västerås för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar idag. Du är varmt välkommen att ringa oss på 021 – 129 100 eller besöka vårt mäklarkontor på Sturegatan 16. Vi ses! Vänliga hälsningar, Notar Västerås

¿Necesita un agente inmobiliario en Västerås?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Västerås
Sturegatan 16, 722 13, Västerås

Horario de atención

Måndag – Fredag: 08:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Västerås

Karam Kaiser
Gerente de ventas, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Anna Nilsson
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Ani Maria Balian
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Joanna Närling
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Rebecca Norgren
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Måns Thörn
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Adam Sörensen
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Jaqueline Elveljung
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Pontus Schillén
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Johanna Brinck
Asistente de corredor
Anton Jansson
Fotógrafo
Karolina Franks
Videograf

Vanliga frågor & svar om mäklare i Västerås