Din mäklare i Linköping

Är du ute efter en mäklare i Linköping? Vi har en lång erfarenhet och relation till Linköping och närliggande områden. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta ditt framtida drömboende!

Fastighetsmäklare i Linköping med omnejd

Vårt mål på Notar Linköping är att du efter en försäljningsprocess med oss ska känna dig trygg med att vi med största engagemang har tagit hand om dig och din försäljning på bästa sätt.

Ditt livs bästa affär

Vi vet att det här förmodligen är en av de största affärerna i ditt liv och för oss är det viktigt att du får den stöttning du behöver genom hela processen. Som mäklare har vi fått förtroendet att hjälpa många att hitta sina nya hem och samtidigt hjälpa till att gå vidare från sina tidigare bostäder. För oss handlar det inte bara om att sälja din bostad, vi skapar en upplevelse och erfarenhet som du kan känna dig trygg i. Tillsammans lägger vi upp en plan och en strategi som gör att du har full inblick och kontroll på vad nästa steg i processen är.

Erfarna fastighetsmäklare i Linköping

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar i Linköping är erfarna mäklare med god lokalkännedom. Vårt kontor är beläget i hjärtat av Linköping vilket ger oss en bra utgångspunkt till stadens alla områden och enkelt för dig som kund att hitta hit. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja till högsta möjliga slutpris!

Linköping har många boendealternativ att välja mellan, med ett stort utbud av både villor, radhus och bostadsrätter samt tomter och fritidshus. Oavsett vart du ska sälja ditt boende så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare!

Vår starka drivkraft, erfarenhet och vårt affärsmässiga engagemang tillsammans med vårt breda kundnät och vår väl utarbetade marknadsföringsstrategi gör att vi kan sälja din bostad till högsta möjliga slutpris! Vi har noga utvalda fotografer och stylister med många års erfarenhet, tillsammans skapar vi en helhetslösning där kvalitet och professionalitet ligger i fokus. Börja med att bjuda hem oss på ett personligt och kostnadsfritt rådgivningsmöte och låt oss presentera hur vi kan vägleda dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa dig!

Hos oss hittar du din bostad i Linköping

För oss är köpet lika viktigt som försäljningen av din bostad. Vårt mål är att få dig att känna dig trygg genom hela din bostadsaffär från början till slut. Våra mäklare är experter på området och har god kunskap om de objekt dem förmedlar, på så sätt kan du känna dig trygg i att köpa din bostad via oss. Vi vet att köpet av en bostad kan vara ett större steg än försäljningen och därför vi är måna om att finnas till hands och kunna svara på dina frågor. Hjärtligt välkommen på våra visningar, vårt kontor eller kontakta oss så hjälper vi dig att reda ut dina funderingar!

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Vårt kontor täcker samtliga områden i Linköping och Östergötland.

Linköping

Linköping där historia möter framtid. En stor Universitetsstad som alltjämt växer, här planeras många nya bostäder byggas de kommande åren och nya stadsdelar färdigställs. Många högteknologiska företag väljer att etablera sig och trivs i staden. Med Stångån som ringlar sig genom staden, flertalet grönområden och allt vad en stad kan erbjuda bor man bra i staden och dess närliggande områden året om. Oavsett var i Linköping du bor eller vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Vi ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende och vägleder dig gärna i alla frågor som kan tänkas uppstå. Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Åtvidaberg

Åtvidaberg är en lugn och trevlig tätort med mycket historia som omges av vacker natur och många sjöar. Goda kommunikationer till Linköping och all tänkbar service på bekvämt avstånd.

Kinda

Kommunens område motsvarar Horn, Hycklinge, Hägerstad, Kisa, Kättilstad, Oppeby, Tidersrum, Tjärstad och Västra Eneby. Kinda är känd för vacker och grönskade natur samt dess fantastiska sjösystem där Kinda-kanal förbinder Järnlunden vid Rimforsa, Åsunden, Ämmern samt lilla- och stora Rängen via Brokind. I kommunen finns mycket att uppleva på under sommar och vintertid. Vandra på Östgötaleden, utforska grottorna i Trollegater naturreservat eller spela golf på vackra Vesterby.

Östergötland

Vi verkar i hela länet. Tveka inte höra av dig för vidare konsultation!

Kontakta våra mäklare i Linköping

Du är varmt välkommen att kontakta oss redan nu för mer information kring din köp/säljprocess och för att boka en kostnadsfri värdering!

Ring oss på 0735-05 04 22, 0735-09 50 44 eller besök vårt mäklarkontor på Borgmästaregatan 8 i Linköping.

Med Vänliga Hälsningar

Notar Linköping Anton & Tobias.

¿Necesita un agente inmobiliario en Linköping?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Linköping
Borgmästaregatan 8, 582 23, Linköping

Horario de atención

Måndag-Fredag 09.00-17.30
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Linköping

Anton Jonsson
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Tobias Landin
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Alex Timimi
Corredor prospectivo
Tilda Edström
Practicante

Vanliga frågor & svar om mäklare i Linköping