Din mäklare i Nacka

Är du ute efter en mäklare i Nacka och Stockholms skärgård? Våra fastighetsmäklare i Nacka har en lång erfarenhet och relation till Nacka och Stockholms skärgård. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Nacka eller Stockholms skärgård.

Fastighetsmäklare i Nacka sedan 2005

Våra fastighetsmäklare i Nacka har sedan vår start 2005 suttit centralt beläget i Finntorp Centrum. Kontoret består att fyra kunniga och entusiastiska fastighetsmäklare samt en mäklarassistent. Vi som mäklare har stor lokalkännedom och har under de senaste åren förmedlat ett stort antal lyckade bostadsaffärer i Nacka och Stockholms skärgård. Nacka är ständigt växande område vilket gör det väldigt kul för oss som fastighetsmäklare att vara verksamma här. Vi har ett upparbetat kundregister i hela Nacka och Stockholms skärgård samt har alltid gott om köpstarka spekulanter på visningarna.

Vi vill leda utvecklingen inom mäkleri och har en modern produkt där vi idag bland annat filmar våra bostäder och exponerar dem på alla stora bostadssighter. Vi har rejäla tidningsannonser långt fram i de viktigaste tidningarna och på våra mäklarkontor runt om i Stockholm skyltar vi upp bostäderna för att skapa intresse. Kanske är det därför våra mäklare är kända för att ha satt ett flertal prisrekord i Nacka. Våra fastighetsmäklare tittar dagligen på trender i områdena i Nacka och Stockholms skärgård, detta är för att vi hela tiden ska kunna hålla högsta möjliga servicegrad gentemot våra kunder.

Eftersom Nacka både bjuder på vacker natur och ligger nära innerstan är det populära områden dit fler och fler vill flytta. Det planeras stora nybyggnationer och kommunikationerna ut till Nacka är mycket bra. Sedan ett par år tillbaka är även ett stort projekt med tunnelbanebygge till Nacka i gång, vilket kommer ytterligare förenkla kommunikationerna.

Nacka är en idyllisk grönskande plats med hög kvalitet på såväl lägenheter som villor. Det pågår ständigt nybyggnationer och även Värmdö växer så det knakar och är med sina ca 40 000 invånare en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Det finns också en stor turistnäring i Värmdö då kommunen bjuder på fritidsboenden och rymmer en stor del av Stockholms skärgård.

Köpa och sälja bostad i Nacka

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Ska du köpa bostad i Nacka eller Stockholms skärgård är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Kom gärna in till vårt kontor i Finntorp, ring eller träffa oss på någon av våra visningar så svarar vi på frågor, ger tips och kan även hjälpa till med bankkontakt.

Hos oss hittar du din bostad i Nacka

När det är dags att leta efter ditt nästa boende är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var ni befinner er i processen.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är några av de områden vårt kontor täcker:

Alphyddan/Finntorp

Lugnt och familjevänligt område med närhet till Sickla Köpkvarter, kommunikationer och grönområden.

Henriksdal

Henriksdal har ett centralt läge vid gränsen mellan Nacka och Stockholm och har mycket goda kollektivtrafikförbindelser. Familjevänligt område med storslagen utsikt.

Ektorp

Lugnt och trivsamt i grönskande omgivningar. Här har man nära till det mesta; såsom badsjö, hav, skog och Ektorp centrum med diverse service och shopping.

Saltsjöqvarn

Perfekt område för den som vill bo sjönära och med promenadavstånd till Södermalm och innerstan. Täta kommunikationer med buss, pendelbåt, Saltsjöbanan och Tvärbanan.

Kvarnholmen

Fantastiskt läge vid Stockholm inlopp med vacker natur och milsvida vyer mot både skärgård och innerstad.

Sickla

I Sickla bor du nära till det mesta, vacker natur och badsjöar med sandstrand eller klippor att dyka från oh stort utbud av kommunikationer.

Älta

Barnvänligt område där du är granne med naturen, gränsar till Nackareservatet som är det mest välbesökta friluftsområdet i Sverige.

Jarlaberg

Barnvänligt och lugnt område med närhet till natur, friluftsliv, förskolor, skolor, kommunikationer och allehanda service.

Järla Sjö

Modernt och snyggt ritat område vid Järlasjöns vatten. Här finns förskolor, skolor, lekplatser, badmöjligheter och kräftfiske.

Nacka Strand

En livfull stadsdel med närhet till vattnet och stadskärnan med panoramautsikt över Djurgården och Stockholms inre skärgård.

Saltsjö-Boo

Omgivet av vatten i natursköna miljöer bor du nära badmöjligheter och allt som hör därtill. Täta kommunikationer in till stan, men även närhet till Orminge Centrum med butiker, restauranger mm.

Skuru

Idyll vid vattnet. Populärt område med närhet till natur, bad och sportaktiviteter.

Fågelbro

Här finns oändligt med aktiviteter för såväl stora som små. Fågelbro Golf & Country Club har utöver högklassig golf även tennisbanor, padeltennis, squash, gym och pool. På bekvämt promenadavstånd finns flera restauranger samt FågelbroHus där ni även finner ett nybyggt spa med uppvärmd utomhuspool.

Hagaberg

Barnvänligt område som ligger väldigt skyddat och avskilt. Nära till skolor, förskolor, kommunikationer och bad med naturen och skärgården utanför dörren.

Strömma

Från Strömma når ni snabbt och smidigt många av Skärgårdens krogar och smultronställen. Mölnviks Köpcentrum ca 10 min bort med restauranger, caféer, apotek, systembolag, vårdcentral, tandläkare, skönhetsvård mm.

Kontakta våra mäklare i Nacka

Du är varmt välkommen att kontakta någon av våra kunniga och engagerade mäklare i Nacka och Stockholms skärgård. Ring oss på 08–553 601 80 eller besök vårt mäklarkontor på Gamla Värmdövägen 6.

¿Necesita un agente inmobiliario en Nacka?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Nacka
Gamla Värmdövägen 6, 131 37, Nacka

Horario de atención

Mån-tis 08-18:00
Ons-tors 09-18:00 & fredagar 09-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Nacka

Ellinor Rundgren
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Henrik Rundgren
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Andrea Enström
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Anton Bungss
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Magnus Jonzon
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Stefan Landberg
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas

Vanliga frågor & svar om mäklare i Nacka