Din mäklare i Huddinge

Är du ute efter en mäklare i Huddinge? Våra fastighetsmäklare har gedigen erfarenhet av mäklaryrket och en lång relation till Huddinge. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper självklart även till att hitta din framtida bostad i Huddinge!

Fastighetsmäklare i Huddinge sedan 2015

Våra fastighetsmäklare i Huddinge har sedan vi tog över kontoret 2015 förmedlat och sålt bostäder till hundratals nöjda kunder. Vårt team består idag av fem hårt arbetande, kunniga och målmedvetna mäklare och en mäklarassistent. Vi arbetar med en väl genomtänkt produkt och marknadsföring där din försäljning är högsta fokus. Vi kan stolt konstatera att vårt hårda arbete resulterat i att vi blivit marknadsledande både 2021 och 2022 i Huddinge och vi har alltid ett stort utbud av objekt både på Notar.se, Hemnet och Booli.

Vi har många års erfarenhet av försäljning och service och vår goda kunskap om området och dess bostadsmarknad gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som driver affären framåt. Detta i kombination med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans, skapar de allra bästa förutsättningarna för just din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Eftersom vi säljer flest bostadsrätter i Huddinge kommun, träffar vi också flest spekulanter. Detta medför ett stort spekulantregister som gör att vi kan leverera till priser som motsvarar dina önskemål. Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris.

Vi är otroligt stolta och glada över att så många Huddingebor väljer oss och det reflekteras vidare i vårt arbete. Vill Du ha professionell och engagerad hjälp med försäljningen av din bostadsrätt, villa eller radhus är vi på Notar Huddinge rätt mäklare för Dig.

Köpa och sälja bostad i Huddinge

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Ska du köpa bostad i Huddinge är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Våra mäklare är experter på Huddinge och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Välkommen in till oss på kontoret eller på någon av våra visningar så kan vi svara på dina frågor och berätta mer om hur vi guidar dig till ditt drömboende.

Hos oss hittar du din bostad i Huddinge

I vackra Huddinge är naturen ständigt närvarande. Villaområden, radhuslängor, lägenheter och natur samspelar i perfekt harmoni med varandra. Här är det alltid nära till parker och grönområden. Vi har flera sjöar för bad och fiske och vackra strövområden. Dessutom finns allt du behöver på bekvämt avstånd, goda kommunikationer till Stockholm C, skolor, förskolor, shopping, högskola och sjukhus. Det är lätt att leva i Huddinge.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på just ditt område. Vi på Notar Huddinge täcker hela utbudet och förmedlar bostadsrätter, villor och radhus i:

Stuvsta

Stuvsta är ett lugnt och barnvänligt med flera förskolor och skolor, lekplatser och all tänkbar närservice på nära håll i Stuvsta Centrum.

Segeltorp

I Segeltorp har du gångavstånd till förskolor och skolor, flertalet lekplatser och Långsjön på bekvämt avstånd.

Snättringe

Snättringe är ett lugnt och barnvänligt område där bebyggelsen främst består av småhus. Här har du allt du kan önska på cykelavstånd. Natur, badsjöar, Huddinge och Stuvsta.

Myrstuguberget

Myrstuguberget är ett bostadsområde som kännetecknas av sin karaktäristiska uppbyggnad med ljusa lägenheter och radhus. Här är granngemenskapen stor och utsikten över Albysjön och Mälaren slående.

Glömsta

Naturskönt område i sydvästra Huddinge med blandad bebyggelse runt sjön Gömmaren. Här lever ni drömliv på landet utan att gå miste om alla fördelar som centrala Huddinge erbjuder.

Fullersta

Villaidyllen Fullersta är ett vackert uppväxt område med nya och äldre villor. På promenadavstånd ligger Huddinge C med butiker och all tänkbar service.

Vårby

Här lockar strandpromenaden med badplatser längs Mälaren, närheten till Skärholmen och Kungens kurva samt väl utbyggda samhällsfunktioner. Här finns både flerbostadshus och villor och i området planeras 2000 nya bostäder.

Högmora

Här förenas lantidyll med modern villastad och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske.

Myrängen

Barnvänligt område som gränsar till fina naturområden och med sjöarna Magelungen och Trehörningen i närheten. Rena paradiset för barnfamiljer med förskolor och skolor i närheten, lekplatser, fotbollsplan, pulkabacke och lekvänlig natur.

Flemingsberg

Centralt läge med bl.a. högskola och universitetssjukhus. Området är i ett expansivt skede och här planeras shopping, restauranger, nöje, kultur och utbildning blandat med kontor, bostäder och parker med mycket goda pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen.

Vistaberg

Lugnt område, utmärkt för barnfamiljer med flera förskolor, skolor och lekplatser i närheten. Området präglas av lekande barn och god grannsämja. Nära till fina grönområden och bad i sjön Gömmaren.

Centrala Huddinge (Sjödalen, Kvarnbergsplan)

Här finns precis allt man behöver runt knuten dessutom med närhet till Huddinges makalöst vackra natur och bad i sjön Trehörningen. Kommunikationerna är mycket goda med bussar och pendeltåg.

Fullersta

Perfekt beläget mellan natursköna grönområden och stadspuls. Endast en kort promenad från goda kommunikationer med buss och pendeltåg och all tänkbar service i Huddinge C. I närområdet finns flera förskolor och skolor.

Solgård

Mycket populärt och barnvänligt område med trevliga strövområden intill, ett gott utbud av skola och barnomsorg samt goda kommunikationer. Cykel eller promenadavstånd till Huddinge C. Centralt och naturnära på samma gång.

Västra balingsnäs

Fridfullt radhusområde med korta avstånd till fina naturområden, förskola och skola. Från fastigheten är det promenadavstånd till det natursköna området runt Trehörningen samt strövområden, motionsslingor och bär- och svampskog i Orlångens naturreservat.

Sörskogen

Familjevänligt område med parhus, radhus och villor. Här växer barnen upp med mängder av kamrater i grannhusen, dagis och skola F-9 i närområdet och skogen runt knuten.

Hörningsnäs Villastad.

Grönskande villaidyll nära sjön Trehörningen som erbjuder bad och fiske. Området har ett mycket gott utbud av skola och barnomsorg samt goda kommunikationer med buss till anslutande pendeltåg i Stuvsta och Huddinge C.

Vi hjälper även till med allt från kostnadsfria värderingar, skriftliga värderingar för att omförhandla dina lån hos banken samt allmänna frågor du har om bostadsmarknaden.

Kontakta våra mäklare i Huddinge

Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-746 07 00 eller ännu hellre, kom förbi vårt trevliga kontor på Häradsvägen 31 så bokar vi ett förutsättningslöst möte, naturligtvis helt kostnadsfritt. Vi brinner för mäklaryrket och älskar det vi gör, därför kan vi hjälpa dig att lyckas med ditt livs bästa affär.

Vänliga hälsningar Eddie, Mithat, Siya, Tobias, Erika & Emmely.

¿Necesita un agente inmobiliario en Huddinge?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Huddinge
Häradsvägen 31, 141 43, Huddinge

Horario de atención

Mån - Tor 09:00-18:00
Fre 09:00-17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Huddinge

Eddie Can
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Tobias Berger
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Mithat Bircan
Franquiciado, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Erika Eriksson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Siya Babaoglu
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Enes Kaya
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Emmely Can
Gerente de marketing, Coordinador
Moa Wikström
Asistente de corredor, Corredor prospectivo
Shervan Sik
Corredor prospectivo
Festis
Mood manager

Vanliga frågor & svar om mäklare i Huddinge