Din mäklare på Värmdö

Är du ute efter en mäklare i på Värmdö? Våra fastighetsmäklare på Värmdö har en lång erfarenhet och lokalkännedom. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig också att hitta din framtida bostad på Värmdö! Värmdö är en idyllisk kommun belägen på östra delen av Stockholms skärgård, erbjuder en naturskön och harmonisk livsstil för sina invånare. Med närheten till Stockholm är Värmdö ett populärt val för dem som önskar en harmonisk livsstil samtidigt som de har tillgång till stadens bekvämligheter.

Fastighetsmäklare på Värmdö sedan 2005

Våra fastighetsmäklare har varit verksamma på Värmdö sedan 2005. Kontoret består av fyra kunniga och entusiastiska fastighetsmäklare samt en mäklarassistent. Vi som mäklare har stor lokalkännedom och har under de senaste åren förmedlat ett stort antal lyckade bostadsaffärer på Värmdö. Värmdö är ständigt växande kommun vilket gör det väldigt kul för oss som fastighetsmäklare att vara verksamma här. Vi har ett stort upparbetat kundregister på Värmdö och har alltid gott om köpstarka spekulanter. Vi vill leda utvecklingen inom mäkleri och har en modern produkt där vi idag bland annat filmar våra bostäder och exponerar dem på alla stora bostadssiter. Vi har rejäla tidningsannonser långt fram i de viktigaste tidningarna och på våra mäklarkontor runt om i Stockholm skyltar vi upp bostäderna för att skapa intresse. Kanske är det därför våra mäklare är kända för att ha satt ett flertal prisrekord på Värmdö, bl a har vi passerat 100.000 kr/kvm på Fågelbro. Våra fastighetsmäklare tittar dagligen på trender i områdena på Värmdö så att vi hela tiden ska kunna hålla högsta möjliga kunskaps- och servicegrad gentemot våra kunder.

Köpa och sälja bostad på Värmdö

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Ska du köpa bostad på Värmdö är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Kom gärna in till vårt kontor i Finntorp, ring eller träffa oss på någon av våra visningar så svarar vi på frågor, ger tips och kan även hjälpa till med bankkontakt.

Våra områden

Fågelbro

Ett av landets hetaste områden som bjuder på allt för såväl stora som små. Här finns utöver fina bad- och båtplatser även golf, tennis, padeltennis, ridning och högklassiga restauranger.

Djurö

Djurö, är en pärla av naturskön skönhet och avkoppling. Här kan besökare och bofasta njuta av lugnet i en pittoresk miljö med charmiga små hamnar och möjlighet till avkopplande promenader längs kustlinjen. Djurö är en plats där naturen är i fokus och där skärgårdslivets genuina karaktär är bevarad, vilket skapar en oas av ro och harmoni.

Gustavsberg

Gustavsbergs hamn och kustlinje erbjuder en inbjudande atmosfär för promenader och avkoppling, samtidigt som det finns möjlighet till konstinspiration och att upptäcka det historiska kulturarvet. Det är en plats där skapande anda och naturlig skönhet förenas på ett unikt sätt. Strålande kommunikationer till Stockholms innerstad.

Ingarö

Ingarö, en pärla på Värmdös östra sida i Stockholms skärgård, bjuder på en mångsidig skärgårdsupplevelse. Med sina vackra stränder, dramatiska klippor och frodig natur lockar Ingarö både sol- och naturälskare. Här kan besökare njuta av bad, solnedgångar och sköna promenader längs kuststigar.

Möja

Möja, en av de mest kända och älskade öarna i Stockholms skärgård. Öns små samhällen och charmiga hamnar ger en autentisk inblick i skärgårdslivet, där traditioner och gemenskap är en del av vardagen. Möja är en plats där tid verkar stå stilla och där skärgårdens enastående skönhet blir en oskiljaktig del av upplevelsen.

Nämndö

Nämndö, beläget på norra delen av Värmdö i Stockholms skärgård, är en lugn och avskild pärla som bjuder på en nära kontakt med naturen. Ön inbjuder till vandringar i den obrutna naturen, fiske i klara vatten och utforskande av små båtklädda hamnar.

Kontakta våra mäklare på Värmdö

Du är varmt välkommen att kontakta någon av våra kunniga och engagerade mäklare på Värmdö. Ring oss på 08–553 601 80 eller besök vårt mäklarkontor på Gamla Värmdövägen 6.

¿Necesita un agente inmobiliario en Värmdö?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Värmdö
Gamla Värmdövägen 6, 131 37, Nacka

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Värmdö

Ellinor Rundgren
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Henrik Rundgren
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Andrea Enström
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Anton Bungss
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Stefan Landberg
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas

Vanliga frågor & svar om mäklare i Värmdö