Din mäklare i Årsta!

Vi som jobbar som mäklare på notar i Årsta har många års erfarenhet som fastighetsmäklare. Vi är inte bara experter på området och på bostadsaffärer - vi har nämligen receptet på hur du gör ditt livs bästa affär! Med god lokalkännedom och fenomenal marknadsföring, får din bostad de absolut bästa förutsättningarna för högst möjliga slutpris vid en försäljning. Oavsett om ni ska sälja eller köpa; lägenhet, radhus eller villa, så vill vi hjälpa er!

Fastighetsmäklare i Årsta sedan 2012!

Vi som arbetar som mäklare i Årsta vet precis varför du ska välja att bo just här. Vi är mäklare med många års erfarenhet och kan området som vår egen bakficka. Några av oss bor dessutom redan i området! Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Våra mäklare i Årsta har god kunskap och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annan stans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja. Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är Årstas bästa mäklare. Vi hjälper Er med försäljning, kostnadsfri värdering, skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken samt upprättande av köpehandlingar när säljare och köpare redan funnit varandra. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar med ombildning från lokal till bostadsrätt samt hyresrätt till bostadsrätt.

Hos oss hittar du din bostad i Årsta

Av lång erfarenhet kommer kunskap och du som letar bostad i området är alltid välkommen in på vårt kontor på Sköntorpsvägen 1 för en kopp kaffe och prata igenom ditt framtida bostadsköp. Som mäklare i Årsta så håller vi oss uppdaterade på allting som händer i området och försöker informera våra kunder om vad de ska tänka på både vid försäljning och köp av bostad.

Kontakta våra mäklare i Årsta

Bor ni i Årsta och går i säljtankar? Tveka inte att komma in på en kopp kaffe i vår bobutik på Sköntorpsvägen 1 eller kontakta oss för ett hembesök så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda! Vi garanterar att vi leder er genom er försäljnings- eller köpprocess på ett tryggt sätt med bästa möjliga utfall.

¿Necesita un agente inmobiliario en Årsta?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Årsta
Sköntorpsvägen 1, 120 38, Årsta

Horario de atención

Måndag – Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Årsta

Maria Ragnarsson
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Annika Oveby
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas

Vanliga frågor & svar om mäklare i Årsta