Din mäklare i Bromma & Spånga

Är du ute efter en mäklare i Bromma/ Spånga? Våra fastighetsmäklare i Bromma/ Spånga har en lång erfarenhet och relation till Bromma/ Spånga. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Bromma/ Spånga också!

Fastighetsmäklare i Bromma och Spånga sedan 2001

Notar har funnits i Bromma sedan 2001. Det är en stor och öppen bobutik med centralt läge invid Brommaplansrondellen. Här har vi ett drivet och engagerat mäklarteam bestående av 8 duktiga mäklare och 2 mäklarassistenter. Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar lägenheter och villor i Bromma, Spånga samt Ekerö med omnejd. Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Brommas/ Spångas/ Ekerös bostadsmarknad och många av oss är själva födda och uppvuxna samt bor här idag. Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har vi på Notar Bromma/ Spånga just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Vi kan erbjuda våra kunder ett genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring. Vi hjälper er med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken.

Alla mäklare hos oss har ett varsitt fokusområde och är således experter på just ditt område, vilka spekulanter som söker just din lägenhetstyp och hur priserna ser ut. Så om du väljer att anlita oss kan du med säkerhet veta att du är i trygga händer.

Allt börjar med att en av våra duktiga mäklare kommer ut och värderar din bostad kostnadsfritt. Så tveka inte att kontakta oss redan idag oavsett om du ska sälja eller är nyfiken på värdet av din bostad.

Hos oss hittar du din blivande drömbostad i Bromma och Spånga

Besök vårt härliga kontor vid Brommaplan eller slå oss en signal eller via kontakta oss via mejl om du söker bostad i Bromma/ Spånga. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Ni är givetvis varmt välkomna på våra visningar där vi kan svara på alla era frågor och kommer göra allt vi kan för att få er att känna er trygga med er bostadsaffär.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Annedal och Mariehäll

Annedal och Mariehäll som i huvudsak består av nyproducerade bostäder men det finns även äldre bebyggelse i form av både villor och lägenheter. Närhet till Sundbyberg.

Beckomberga

Beckomberga som i huvudsak består av nyproducerade bostäder och är ett uppskattat område av barnfamiljer tack vare det lugna läget och den populära Beckombergaskolan.

Blackeberg

Blackeberg är ett omtyckt bostadsområde med direkt närhet till Mälaren och härliga Judarnskogen. Här finns ett mysigt torg och området präglas av 50-talsbebyggelse.

Brommaplan, Åkeshov och Riksby

Brommaplan, Åkeshov och Riksby med centralt belägna bostäder kring Brommaplan med ett stort utbud av service och kommunikationer.

Abrahamsberg och Åkeslund

Abrahamsberg och Åkeslund med vackra och klassiska smalhus i tegel insprängd bland berghällar och tallar.

Traneberg och Alvik

Traneberg och Alvik som är populära områden bara en tunnelbanestation från innerstan.

Ulvsunda och Johannesfred

Ulvsunda och Johannesfred är ett trivsamt bostadsområde invid Lillsjön och Mälarens vatten med bra kommunikationer tack vare tvärbanan.

Norra Ängby

Norra Ängby med de klassiska egnahemshusen i olika utformningar och storlekar.

Södra Ängby

Södra Ängby eller ”Den vita staden” som den även kallas med sina klassiska 30- talshus.

Spånga

Spånga är ett trivsamt område med goda kommunikationer in till Stockholm City. Här finns ett stort villabestånd med en variation av friliggande villor till radhus och kedjehus. Lägenhetsbeståndet erbjuder en variation av nyproduktion och äldre bebyggelse. Barnvänligt och populärt område med stort utbud av skolor och förskolor. Spånga är uppdelat i Bromsten, Flysta, Solhem, Lunda och Tensta.

Kontakta våra mäklare i Bromma/ Spånga

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Bromma/ Spånga oavsett om du ska köpa eller sälja eller om du bara är nyfiken på bostadsmarknaden. Du kan förvänta dig ett professionellt bemötande och hundra procent engagemang.

Ring oss på 08-564 351 00 eller besök oss på Drottningholmsvägen 428

¿Necesita un agente inmobiliario en Bromma & Spånga?

Reserve una valoración gratuita
Información de contacto

Notar Mäklare Bromma & Spånga
Drottningholmsvägen 428, 168 76, Bromma

Horario de atención

Måndag – Fredag: 08:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Nuestro personal y nuestros agentes inmobiliarios en Bromma & Spånga

Angelica Liljeqvist
Gerente de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Andreas Nilsson
Agente inmobiliario Aut, Franquiciado
Mis ventas
Tomas Ekström Svahn
Agente inmobiliario Aut, Franquiciado
Mis ventas
Julia Hast
Subjefe de oficina, Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Andreas Pettersson
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Sara Sällström
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Linn Holmer
Agente inmobiliario Aut
Mis ventas
Nella Karlsson
Coordinador
Emelie Schmidt
De baja por paternidad, Coordinador

Vanliga frågor & svar om mäklare i Bromma & Spånga