Din mäklare i Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp


Vi har många års erfarenhet av att förmedla bostäder i Sundbyberg, Ursvik och Brotorp och vet vad som krävs för lyckas med just din bostadsaffär. Med en noga utarbetad produkt, en stark drivkraft och ett enormt engagemang skapar vi marknadens bästa förutsättningar för att hjälpa dig vidare i din bostadssituation.

Vår lokal ligger mycket centralt i Sundbyberg med ett suveränt skyltläge under dygnets 24 timmar. Härifrån jobbar vi i en nyproducerad och ljus lokal där du alltid är välkommen in på en kopp kaffe eller för att hämta det senaste numret av DN bostad.

Sundbyberg och Ursvik är en av Stockholms mest attraktiva närförorter. Vi vet varför du ska välja att bo just här!
Sundbyberg är som en småstad i storstaden, här finns det mesta av allt. Här bor du endast 8 minuters pendelavstånd från Stockholms city samtidigt som du alltid har naturen runt hörnet.
Sundbyberg ligger i topp för snabbast växande kommuner i Sverige med många pågående byggprojekt för att möta den stora efterfrågan. Med närhet till Stockholms city, grönområden och en stadskärna med utmärkta kommunikationer har Sundbyberg och Ursvik samt Brotorp mycket att erbjuda.

Området Ursvik har växt sig stort och vi har en väldigt stark förankring i området. Ursvik bjuder på småstadskänsla och en oerhörd charm. Notar har under kort tid blivit den ledande fastighetsmäklaren i Ursvik och Brotorp.
Som ledande fastighetsmäklare i Ursvik och med flera års erfarenhet har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas med din bostadsaffär. Med den bästa lokalkännedomen och en enorm drivkraft att ständigt överträffa era förväntningar säljer vi till högsta slutpris. Med närhet till både grönska, motionsspår och kommunikationer är Ursvik ett väldigt populärt bostadsområde. Det är en stadsdel som ständigt växer med nyproducerade bostadsrätter, radhus och villor. Intresset för att bo i Ursvik har ökat succesivt de senaste åren. Småstadskänslan i kombination med servicen som finns nära till hands gör att Ursvik erbjuder alla bekvämligheter som kan önskas.

Sundbyberg har många boendealternativ att välja mellan med stort bestånd av både villor, radhus och bostadsrätter. Oavsett om du ska sälja din villa i Duvbo eller bostadsrätt i Centrala Sundbyberg så står vi redo för att hjälpa dig vidare!

Börja med att bjuda hem oss på en kostnadsfri värdering, dvs. ett förutsättningslöst och personligt möte med en av våra fastighetsmäklare i Sundbyberg, så kan vi bevisa att vi är Sundbybergs och Ursviks bästa mäklare! Vår starka drivkraft och vårt fantastiska engagemang tillsammans med vårt breda spekulantregister och utsökta marknadsföring gör att vi säljer din bostad till högsta möjliga slutpris!

Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare i Sundbyberg eller Ursvik?
Tveka då inte att ringa oss på 08-522 480 80 eller titta in i vår bobutik på Landsvägen 52!


Med Vänliga Hälsningar

Notar Sundbyberg

Behöver du en mäklare i Sundbyberg?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Sundbyberg
Landsvägen 52, 172 63, Sundbyberg

Öppettider

Måndag: 08:00-17:30
Tisdag-Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Sundbyberg

Michelle Colegate
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Michaela Holmström
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Maja Ershammar
Mäklarassistent
Katarina Korpe
Mäklarassistent
Sara Hultman
Mäklarassistent
Bostäder i Sundbyberg