Din mäklare i Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen

I hjärtat av Gamla Råsunda ligger vårt Råsundakontor. Vårt första kontor i Solna öppnade 2005 och vi blev snabbt områdets ledande mäklarbyrå. I samband med att Solna kommun växt med flera nya bostadsområden och därmed Notar Solna/Råsunda med fler duktiga mäklare så öppnade vi ett grannkontor tvärsöver gatan 2017.
Här har vi ett mäklarteam bestående av 14 duktiga fastighetsmäklare och 2 assistenter. Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar lägenheter i hela Solna. Flera av oss har jobbat här sedan starten 2005 som fastighetsmäklare och har en gedigen och mångårig erfarenhet från Solnas bostadsmarknad.


Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har vi på Notar Solna/Råsunda just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Vi kan erbjuda våra kunder ett genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring som ingen kan konkurrera med, vi gillar att synas. Vi hjälper er med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken. Vi hjälper även flertalet bostadsrättsföreningar att upplåta hyresrätter till bostadsrätter mot öppna marknaden.

Kom in på en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Råsundavägen 123 i Gamla Råsunda eller kontakta oss på 08-470 33 50. Ni kan även ringa direkt till någon av våra duktiga mäklare för att boka ett hembesök med kostnadsfri värdering så berättar vi mer om vad Solnas/Råsundas bästa mäklare kan erbjuda vid just er försäljning.

Med Vänliga Hälsningar

Notar Råsunda

Behöver du en mäklare i Råsunda?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Råsunda
Råsundavägen 123, 169 50, Solna

Öppettider

Måndag: 08:00-18:00
Tisdag-Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Råsunda

Michaela Holmström
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Katarina Korpe
Mäklarassistent
Sara Hultman
Mäklarassistent
Maja Ershammar
Mäklarassistent
Bostäder i Råsunda