Vår marknadsföring

Tumregeln lyder att desto fler spekulanter som dyker upp på visningen desto högre försäljningspris. Utmaningen är att attrahera en bred publik till visningen av just din bostad. På Notar hjälper vi dig att planera och genomföra marknadsföringen så att vi alltid har förutsättningarna att få ”fullt hus” när vi öppnar dörren till din bostad. Varje spekulant som våra mäklare får möjlighet att bearbeta innebär en potentiell budgivare och därmed möjligheten till ett högre försäljningspris. Notar erbjuder branschens mest omfattande marknadsföring, anpassad efter varje unik fastighet för att maximera exponeringen och locka rätt målgrupp.

Överlägsen annonsering

På Notar har vi arbetat fram ett generöst grunderbjudande för annonseringen av din bostad. Beroende på vad du och din Notar-mäklare kommer fram till kan olika typer av kompletterande annonsering vara på sin plats. Följande punkter ingår alltid när du säljer med Notar:

  • Annons på notar.se
  • Annons på hemnet.se, bovision.se, booli.se, med flera (För Hemnet utgår en separat kostnad)
  • Annons på Notars Facebooksida
  • Utskick till Notars omfattande spekulantregister
  • Skyltning i Notars butiker
  • Information om visningen i föreningen och i närområdet

Notar.se

Vi är stolta över att säga att Notar är en av Sveriges största mäklarfirmor. Det betyder också att notar.se är den hemsida som potentiella köpare söker sig till i jakten på sitt drömboende. Här på denna välbesökta hemsida placerar vi din annons med stora bilder och en välformulerad beskrivning. Vi ser också till att länka annonsen till alla etablerade marknadsplatser för bostäder, däribland Hemnet, Bovision och DN Bostad.

Spekulantregister

Med våra 20 år på marknaden är vi en väletablerad mäklarfirma som har ett ovärderligt kontaktnät. Vi frågar alla intressenter på alla visningar vad de söker och erbjuder dem gratis bevakning i sökandet efter sitt drömboende. Det skapar inte bara en stor kundbas utan gör också att vi kan matcha din bostad med de hetaste spekulanterna. Notar ser också till att kontakta köpare som har varit på andra visningar och som har budat på liknande objekt för att ta reda på om de kan vara intresserade även av din bostad

Lokala skyltlägen

Ofta letar köpare bostad i områden där de känner sig hemma. Annonseringen på ditt lokala Notarkontor fångar upp även de kunder som inte letar bostad på internet. Med exponering dygnet runt i våra skyltfönster kommer det alltid att finnas personer i ditt närområde som uppmärksammar när just din bostad skall ut på visning.

Facebook

Din annons läggs upp på Notars Facebooksida och blir därmed omedelbart tillgänglig för alla som är aktiva på Facebook. Vår Facebooksida fungerar som ett virtuellt kontor där du kan ställa frågor till mäklare, boka en kostnadsfri värdering, läsa våra pressmeddelanden eller bara ta del av nyheter och erbjudanden.

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Fortsätt läsa