Din mäklare i Västerås

Välkommen till Notar mäklare i Västerås!

Västerås som stad växer och här byggs det för en attraktiv tillvaro. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Västerås vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med flera års erfarenhet och god lokalkännedom. Notar växer som mäklare i området och idag en av Västerås största mäklarkontor. Vi är idag åtta fastighetsmäklare och två mäklarassistenter på vårt kontor. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris! Under vår tid som mäklare har vi fått förtroendet att förmedla en betydande mängd lägenheter, villor samt fritidshus i områden som bland annat Centrum, Östermalm, Haga, Viksäng, Gideonsberg, Malmaberg, Vega, Gryta, Öster Mälarstrand och Lillåudden med omnejd.

Västerås och Västmanland har många boendealternativ att välja mellan med stort bestånd av både villor, radhus och bostadsrätter men även tomt och fritidshus. Oavsett om du ska sälja ditt boende i Västerås eller Västmanland så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare! Den lokala närheten och lokalkännedomen är viktig för oss i förmedling av ditt boende.

Börja med att bjuda hem oss på en kostnadsfri värdering, dvs. ett förutsättningslöst och personligt möte med en av våra mäklare, så kan vi bevisa att vi är Västerås bästa fastighetsmäklare! Vår starka drivkraft och vårt fantastiska engagemang tillsammans med vårt breda spekulantregister och utsökta marknadsföring gör att vi säljer din bostad till högsta möjliga slutpris!

När du ska sälja din bostadsrätt, villa eller hus ska du kontakta Notar Västerås för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar idag. Du är varmt välkommen att ringa oss på 021 – 129 100 eller besöka vårt mäklarkontor på Sturegatan 16.

Vi ses!

Vänliga hälsningar, Notar Västerås

Behöver du en mäklare i Västerås?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Västerås
Sturegatan 16, 722 13, Västerås

Öppettider

Måndag – Fredag: 08:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Västerås

Karam Kaiser
Försäljningschef / Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Anna Nilsson
Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Moa Schanzer-Larsen
Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Mina försäljningar
Josefine Ramqvist
Mäklarassistent
Johanna Brinck
Mäklarassistent
Karolina Franks
Fotograf / Sociala medier