Tips inför foto & visning

Att sälja en bostad är en av livets största affärer, och det är viktigt att ha rätt mäklare och partner vid sin sida. För att underlätta vid en försäljningsprocess har vi samlat enkla tips och trix som kan hjälpa dig inför foto och visning av din bostad.

Visste du att första intrycket av din bostad är avgörande när det kommer till att locka potentiella köpare? I dagens marknad är bilderna det första som fångar intresset hos köpare, och därför är det viktigt att din bostad presenteras på bästa möjliga sätt. Tillsammans kan vi göra din bostad attraktiv och säljande!

För att ge din bostad de bästa förutsättningarna är det viktigt att vi tar oss tid att städa och organisera. Genom att ställa undan småsaker och eventuellt möblera om kan vi skapa en öppen och luftig känsla som lockar potentiella köpare. Ett prydligt och välorganiserat hem ger fina och säljande bilder, vilket i sin tur ökar intresset och lockar fler besökare till visningen.

När du förbereder din bostad för fotografering eller visning, ta dig tid att gå igenom rum för rum och se till att varje detalj är på plats. Fräscha upp med blommor, kuddar eller andra dekorationer för att skapa en trivsam atmosfär som kommer att imponera på besökarna.

Kom även ihåg att bra belysning är nyckeln till bra bilder, så se till att dra upp gardinerna och släppa in så mycket naturligt ljus som möjligt. Om det behövs kan extra belysning användas för att lysa upp mörka hörn eller rum.

För att underlätta för dig har vi även tagit fram en checklista som ger dig en överblick av vad som är viktigt att tänka på.

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Fortsätt läsa