Dalbyvägen 27

Unik etagevåning med häpnadsväckande vyer!

Kommande försäljning Lund - Centrum Lund kommun

En spektakulär bostad som verkligen måste upplevas på plats. Här är det inte bara boytan som säljs utan snarare upplevelsen att bo här. Med sina 180 kvadratmeter, fördelade på två plan, finns det gott om utrymme för komfort och flexibilitet. Båda våningsplanen har egna entréer och är tillgängliga via hissen i trapphuset, vilket öppnar upp för flera användningsmöjligheter. Detta gör bostaden idealisk för generationsboende, eller varför inte hyra ut en våning för att skapa en förmånlig boendeekonomi? Varje våningsplan har generöst tilltagna sällskapsytor och planlösningen är genomtänkt och uppskattad. På entréplanet finns en inglasad balkong, en så kallad loggia, med utsikt över områdets grönska och bebyggelse. Här finns även ett badrum och en stor separat tvättstuga

En spektakulär bostad som verkligen måste upplevas på plats. Här är det inte bara boytan som säljs utan snarare upplevelsen att bo här. Med sina 180 kvadratmeter, fördelade på två plan, finns det gott om utrymme för komfort och flexibilitet. Båda våningsplanen har egna entréer och är tillgängliga via hissen i trapphuset, vilket öppnar upp för flera användningsmöjligheter. Detta gör bostaden idealisk för generationsboende, eller varför inte hyra ut en våning för att skapa en förmånlig boendeekonomi? Varje våningsplan har generöst tilltagna sällskapsytor och planlösningen är genomtänkt och uppskattad. På entréplanet finns en inglasad balkong, en så kallad loggia, med utsikt över områdets grönska och bebyggelse. Här finns även ett badrum och en stor separat tvättstuga. Köket samspelar med matrummet på ett socialt sätt utan att allt upplevs vara i samma rum. Huvudsovrummet är placerat på entréplanet och erbjuder en vacker utsikt över den omkringliggande grönskan. En våning upp finns ytterligare ett stilrent och modernt badrum som dessutom har en bastu. Vidare finns sociala ytor med en stor wow-faktor och stora fönster som erbjuder en oslagbar utsikt över både Lunds och Malmös stadssilhuetter. Lägenheten rymmer idag fyra sovrum men med enkelhet kan ytterligare ett inredas om så behövs.

Det är verkligen en fantastisk lägenhet på många sätt. Upp på övervåningen möts du av en utsikt som tar andan ur dig. Åt ena hållet sträcker sig grönska och den skånska slätten, medan du åt andra hållet kan se ända till Malmö och Turning Torso. Att fira nyårsafton här, med alla fyrverkerier, är en otrolig och minnesvärd upplevelse!

Villa Sunnas byggnader är belägna i den södra delen av Professorsstaden, mellan Hardebergaspåret och Dalbyvägen, bara en kort promenad från centrala Lund. Omgivna av en naturskön park med en liten lekplats, erbjuder fastigheten en fridfull miljö. I närheten finns även St. Jörgens park med en större lekplats. Hardebergaspåret, en upplyst gång- och cykelväg på cirka 10 km till Södra Sandby, är populär bland motionärer.

Busshållplatsen för resor till Lunds centrum och centralstation ligger precis vid Dalbyvägen, intill fastigheten. En annan busshållplats, för resor till Malmö och östra Skåne, ligger cirka 100 meter bort på samma väg.

En kort promenad på cirka fem minuter tar dig till Lunds Botaniska trädgård. Om du fortsätter några minuter genom Lunds medeltida kvarter, Kulturkvadranten, når du Kulturens museum, Lunds Akademiska förening (AF), Lundagård med Universitetshuset och Domkyrkan. Lunds Internationella skola ligger också inom gångavstånd.

Kontakta gärna mäklaren för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 250 000 kr 29 167 kr/kvm
Boarea 180 kvm
Antal rum 6 rum
Avgift
12 903 kr
Mäklare Lund

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här