Karlavägen 29B

Duvbos vackraste boende anno 1925 med trädgård/uteplats - äntligen till salu!

Kommande försäljning Sundbyberg - Duvbo Sundbyberg kommun

Välkommen till denna unika lägenhet med en stor insynsskyddad uteplats i soligt söderläge på över 70 kvm, samt egen del av gräsmatta! Här bor du i en helt unik bostad med riktig villakänsla!

Detta boende på 108 kvadrat är praktiskt fördelat över ett plan och passar er som söker efter en lägenhet utöver det vanliga, såväl som er som söker efter villa i området men vill slippa behöva ta det fulla ansvaret för skötsel och underhåll av hus och trädgård. Skjut upp grinden i smide och följ stenläggningen som visar vägen till den egna entrén i detta vackra hus från tidigt 1900-tal. Väl inne möts ni av ett mycket vackert hem. Här är de flesta renoveringarna gjorda samtidigt som man bevarat husets originaldetaljer. Genomgående kan ni njuta av härlig rymd med 2,85 i takhöjd, ljusa färgval, vackra trägolv med karaktär, och vackra spröjsade 3-glas fönster från golv till tak i samtliga rum. Fyra vackra pardörrar leder ut ur lägenheten till den magiska terrassen. Med 77 kvadratmeter stenbelagd yta finns generöst utrymme för både soffgrupp, matplats och solstolar

Välkommen till denna unika lägenhet med en stor insynsskyddad uteplats i soligt söderläge på över 70 kvm, samt egen del av gräsmatta! Här bor du i en helt unik bostad med riktig villakänsla!

Detta boende på 108 kvadrat är praktiskt fördelat över ett plan och passar er som söker efter en lägenhet utöver det vanliga, såväl som er som söker efter villa i området men vill slippa behöva ta det fulla ansvaret för skötsel och underhåll av hus och trädgård. Skjut upp grinden i smide och följ stenläggningen som visar vägen till den egna entrén i detta vackra hus från tidigt 1900-tal. Väl inne möts ni av ett mycket vackert hem. Här är de flesta renoveringarna gjorda samtidigt som man bevarat husets originaldetaljer. Genomgående kan ni njuta av härlig rymd med 2,85 i takhöjd, ljusa färgval, vackra trägolv med karaktär, och vackra spröjsade 3-glas fönster från golv till tak i samtliga rum. Fyra vackra pardörrar leder ut ur lägenheten till den magiska terrassen. Med 77 kvadratmeter stenbelagd yta finns generöst utrymme för både soffgrupp, matplats och solstolar. De lummiga buskarna i hörnet och vildvinet som böljar ner för stenväggen skapar en riktigt mysig oas. På tomten finns även utrymme för att odla egna grönsaker och örter. Tänk att skörda egenodlade grönsaker och tillaga dem på grillen till kvällen. Här finns även ypperliga möjligheter för en utebio mot den stora väggen, och generösa utrymmen för sommarfesten. Med ett partytält kan 55 kvadratmeter lätt omvandlas till ett extra uterum för fest oavsett väderlek. Den här unika terrassen erbjuder oändliga möjligheter och bara fantasin sätter gränser.

Hallen är ljus och inbjudande med ett praktiskt stengolv samt många garderober som ger plats för ytterkläder och skor. Här finns dessutom tvättmaskin och torktumlare (Miele) inbyggt under rejäl arbetsbänk bakom snygga garderobsdörrar. Allrummet är generöst till ytan med många fönster från golv till tak i soligt söderläge som ger hela våningen ett härligt ljusflöde. De sociala ytorna som kök, matplats, vardagsrum och utgång till altanen/trädgården gör planlösningen optimal för familj och vänner att umgås. Köket är modernt med full maskinell utrustning (Miele) och mycket goda förvaringsutrymmen bakom vita skåpluckor. Bostaden har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för breda sängar i båda. Ett av rummen har fönster i gavelläge och egen utgång till uteplatsen via vackra pardörrar i glas. Det andra rummet är även det mycket ljust tack vare stort fönster från golv till tak med härligt ljusinsläpp. Badrummet är toppmodernt, stilrent och snyggt med badkar, dusch och dubbelhandfat. För dem som önskar ett till sovrum eller arbetsrum finns möjlighet att omdisponera lägenheten till en fyra - se alternativ planlösning.

I avgiften ingår ett separat förråd om 7 kvm som finns på tomten samt en parkeringsplats. Laddstolpe finns att utnyttja mot en schablonkostnad.
För er med barn ligger Duvboskolan mitt i villaområdet, granne med Duvbo kyrka. Skolan rymmer cirka 270 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolverksamheten bedrivs tillsammans med fritidshemmet. På Järnvägsgatan 23, precis i kanten av området, finns också förskolan Ekbacken. Andra förskolor i närheten är bland annat Karusellen och Lekplatsvägen. Runtomkring i området finns också flera nyligen upprustade och populära lekplatser; Duvboparken, Lodets lekpark, Tornparken och Lötsjöparken.

Genom Duvbo går buss 504 som tar er till Sundbybergs station. På endast en minuts promenad nås busslinje 504. Närmaste tunnelbana nås inom 5 minuters promenad (Duvbo), här finns även ICA nära. Från Sundbyberg station (15 min promenad från bostaden) går pendel- och regiontågstation, tunnelbana, tvärbana mot Solna station och Sickla samt bussar. Busslinje 506 mellan Hallonbergen och Karolinska går via Sundbybergs station och stannar på Ursviksvägen.

En kort promenad bort ligger natursköna och prisbelönta Marabouparken som passar perfekt för en avkopplande picknick. Runt fågelrika Lötsjön som möter Råstasjön på Solnasidan erbjuds natursköna promenad- eller motionsspår på ca 5 km, perfekt för er som ska rasta hunden eller rulla barnvagn. Vid Lötsjön kan ni stanna till och äta något gott på Gröna stugan. Inom några minuters promenad finns även en stor simhall och en idrottsplats med rikt sportföreningsliv. I Sundbybergs Centrum finns ett generöst utbud av livsmedel (Willys, ICA, Lidl), Systembolaget och flertalet trendiga restauranger. Promenadstråken längs Bällsta å är fina och här samlas många på bryggorna för att insupa den avkopplade atmosfären och båtlivet. Från bostaden är det endast 10 min med bil till Mall of Scandinavia och Bromma Blocks.

Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 6 675 000 kr 61 806 kr/kvm
Boarea 108 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
7 884 kr
Mäklare Sundbyberg

Extra kontaktperson

Nathalie Westerdahl

0709-73 22 99 08-522 480 80 nathalie.westerdahl@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här