Krysshammarvägen 16

Välplanerad 2:a med rymlig och inglasad balkong!

Till salu Huvudsta Solna kommun

Hjärtligt välkommen till en välplanerad tvåa med rymlig och inglasad balkong!

Du möts av en öppen entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Köket är fullutrustad, mycket förvaringsmöjligheter och har plats för större matbord. Sovrummet är stort och här får du plats med dubbelsäng, förvaring och fri möblemang. Badrummet är helkaklad och rymlig. Vardagsrummet är öppet och stort, här du har möjlighet att möblera fritt

Hjärtligt välkommen till en välplanerad tvåa med rymlig och inglasad balkong!

Du möts av en öppen entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Köket är fullutrustad, mycket förvaringsmöjligheter och har plats för större matbord. Sovrummet är stort och här får du plats med dubbelsäng, förvaring och fri möblemang. Badrummet är helkaklad och rymlig. Vardagsrummet är öppet och stort, här du har möjlighet att möblera fritt. Via vardagsrummet tar du ut till den mysiga, rymliga och inglasade balkongen.

På Krysshammarvägen bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. Gångavstånd till flera förskolor, skolor, lekplatser och bollplaner etc. finner vi i det absoluta närområdet. På kort promenadavstånd nås Huvudsta Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna där ni har god service runt knuten och samtidigt möjligheten att enkelt och snabbt nå Sthlm city. I närheten finns butiker, restauranger, café, matbutik, gym mm. Solna strandpromenads gröna promenadstråk och nytt strand- och poolbad med bryggor finns inom 10 min promenad nere vid Ulvsundasjön där www.solnaseglarskola.se huserar. Finns även promenad och cykelväg längs Pampas Marina som har en härlig restaurangpaviljong på brygga. Här finns även den vackra 4H-gården och Huvudsta ridskola, Huvudsta slott och Huvudsta Gård. Kajak- och kanotuthyrning finns för en tur på vattnet. Längs Karlbergskanalen kan man inom behagligt promenadavstånd nå Vasastan eller Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Hagaparken där Kronprinsessan med familj bor erbjuder härliga gröna omgivningar, passar perfekt som joggingspår och under sommaren kan ni ta ett dopp i Brunnsviken eller spela tennis på utomhusbanorna vid Haga Forum som också har en trevlig restaurang.

Solna Centrum nås på ett par minuters promenad. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 5 minuters gång, två linjer till Sthlm C. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger också inom kort promenadavstånd. Solnas senaste shopping och upplevelsetillskott är Friends Arena med stora evenemang och Mall of Scandinavia, här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Denna lägenhet på Krysshammarvägen 16 är ett perfekt val för dig som söker ett boende med smart planering och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 900 000 kr
46 032 kr/kvm
Pris 2 750 000 kr 43 651 kr/kvm
Boarea 63 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 581 kr
Visningar

måndag 24 juni kl. 17:20 - 17:50

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

måndag 24 juni kl. 17:20 - 17:50

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här