Franstorpsvägen 6

Renoverad och fin trerummare med centralt läge i Sundbyberg!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Varmt välkommen till en topprenoverad 3:a med fräscht kök och stambytt badrum. Denna vackra lägenhet finner du på en lugn gata nära Sundbybergs centrum. Från lägenheten är det endast 1 minuts promenad till tvärbana och ca 5 minuter till T-bana, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Lägenhetens kvadrat disponeras på ett mycket bra sätt för ett optimalt boende. Köket är stilrent och med goda arbetsytor. Full maskinell utrustning erbjuds i form av diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn, mikro samt kyl och frys. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak

Varmt välkommen till en topprenoverad 3:a med fräscht kök och stambytt badrum. Denna vackra lägenhet finner du på en lugn gata nära Sundbybergs centrum. Från lägenheten är det endast 1 minuts promenad till tvärbana och ca 5 minuter till T-bana, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Lägenhetens kvadrat disponeras på ett mycket bra sätt för ett optimalt boende. Köket är stilrent och med goda arbetsytor. Full maskinell utrustning erbjuds i form av diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn, mikro samt kyl och frys. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak. Här finns plats för såväl stor soffgrupp och rejäl matplats. Stora fönsterpartier i kombination med härliga balkongen som ger hela rummet ett svårslaget ljusinsläpp. Badrummet är modernt och helkaklat samt utrustat med wc, vikbara duschväggar, spegelskåp och tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Bostadens båda sovrum erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt garderober. Samtliga ytskikt är renoverade och hela bostaden andas lyx. Samtliga garderober är utbytta och förvaringen är optimalt planerad.

- Stabil HSB- förening i Sundbybergs bästa läge!
- Gemensam, privat och grönskande innergård med grillmöjligheter
- Stambytt badrum
- Fräscht kök och fint renoverade ytskikt genomgående.
- Centralt beläget med gångavstånd till all kommunikation, grönområden och service.
- Parkeringsmöjligheter finns i föreningen, med och utan laddstolpe.

Välskött HSB-förening med god ekonomi. Föreningen har en mysig och lummig innergård med grillmöjligheter samt lekplats. Här bor du på Sundbybergs absoluta bästa adress, nära intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv samtidigt som pulsen i centrala Sundbyberg är ett stenkast bort. Längst bort på Franstorpsvägen ligger vackra Tuvanparken och där ser ni ner mot vattnet och Sundbybergs strandpromenad. Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man t.o.m. gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man Signalfabriken med butiker, gym och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll!

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 72,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 393 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här