Sätragårdsvägen 4A

Välkommen på visning!

Till salu Sätra Stockholm kommun

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina 2:a om 50 kvm i ett modernt boende med byggår 2022. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till kommunikationer och storslagen natur runt knuten. Välkommen till Sätragårdsvägen 4A!

Fantastiskt ljus och fin lägenhet med genomgående fräscha ytskikt, rofyllda färgval, ekparkett och synnerligen välplanerade kvadratmetrar. Hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig i garderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens badrum, helkaklat i vitt med svart kakel, utrustat med dusch och kombimaskin. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Stilrent kök i vitt med släta skåpluckor, induktionshäll och gott om plats att samla vänner och familj

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina 2:a om 50 kvm i ett modernt boende med byggår 2022. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till kommunikationer och storslagen natur runt knuten. Välkommen till Sätragårdsvägen 4A!

Fantastiskt ljus och fin lägenhet med genomgående fräscha ytskikt, rofyllda färgval, ekparkett och synnerligen välplanerade kvadratmetrar. Hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig i garderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens badrum, helkaklat i vitt med svart kakel, utrustat med dusch och kombimaskin. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Stilrent kök i vitt med släta skåpluckor, induktionshäll och gott om plats att samla vänner och familj. Härifrån nås även lägenhetens generösa balkong som har utsikt över gården och åt ett litet skogsparti. Vidare finns här ett rofyllt sovrum som erbjuder förvaring i garderob och har plats dubbelsäng.

Föreningens gemensamma gård är den naturliga träffpunkten för grannarna. Likt en villaträdgård är den inramad av grönskande häckar, buskar och prunkande rabatter. Här har man lagt extra möda på att skapa trevliga sociala ytor för de boende med en mindre lekplats, växthus, grillplats och odlingsytor. Föreningen har även cykelförvaring, barnvagns- och rullstolsförråd. Ett mycket välplanerat boende med kommunikationer, strandbad och vacker natur med milslånga cykel- och promenadvägar på nära håll. Här behöver ni inte sakna någonting.

Varmt välkommen på visning!

Området har mycket goda kommunikationer både med buss och tunnelbana. Endast 20 minuter till T-centralen med tunnelbanan och 5 minuter med buss till Skärholmen centrum som erbjuder allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Även Kungens kurva med flera stora butiker, IKEA, Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City ligger på bekvämt avstånd. I närområdet finns flera förskolor, Sätraskolan F-9 och på cykelavstånd ligger Internationella Engelska skolan. På andra sidan gatan från lägenheten ligger Sätraskogens naturreservat med skogar, stigar och en ridskola. Här finns också en strandpromenad som går längs med Mälaren och med cykel är du snabbt framme vid Sätrastrandbad som har en lång och fin sandstrand, gräsytor, kiosk, toaletter, volleybollplan och utegym. Allt som behövs för en härlig sommardag.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 195 000 kr 43 900 kr/kvm
Boarea 50 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 585 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Ekonomisk plan
Energideklaration
Stadgar reg 180905 - Aronia
Årsredovisning 2022 Brf Aronia

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här